Pages

Friday, April 15, 2011

Fahim Vs Ibu Dan Abi

Salam Jumaat..

Topik : Fahim vs Ibu dan Abi..

Yup.. mari lah tengok perbezaan kami anak beranak.. sah2 fahim anak aku n mr.shyir.. mesti mau ada muka kan…

masa fahim baru lahir.. mmg sume kata sejibik cam aku baby dulu.. skang ni dah nak masuk 4 bulan ni.. dia dah sejibik plak ikut muka abi…Ibu Vs Fahim Ibu vs Fahim..

Aku dok cari picture yang lagi kena ngn pic aku ni tapi tak jumpa.. jadi lar yang ni.. ada lar jugak kan.. nati aku share picture nangis.. mmg sama cam fahim betul lar.. hihih

Fahim Vs Abi Ahaks!! ini Abi vs Fahim pulak… ada sama tak? mata n kening ikut abi..hidung dan mulut ikut ibu..

ni entri nak cepat.. picture pun main hamik nak match kan.. tengok lar kalau akau rajin aku buat yang sama lagi.. ahhaha..

ada beberapa pic lagi nak share.. tapi nanti lar kan..

apa2 pun.. Fahim Mikael anak ibu abi. hihi..

luv you sayang..

2 comments:

aTy _faRed~ said...

same lar..!! kedua2 nyer pon same..tak kire abi ker ibu... :)

PuaN su SU said...

tang rambut pacak tu sama ngan ann