Pages

Friday, April 29, 2011

Ramai orang gaji kan hari ni?

Pagi tadi g bank.. eh tak lar pagi sangat..
dalam kul 11.30 cam tu kut..
mmg banyak cek n cash nak di bank in kan..
isi slip je dah amik masa...

amik nombor sekali..
makk aihhh!! ada 50 orang lagi aku nak kena tunggu.. whut??
ah.. dah sampai bank pun.. yelar ramai sebab hari ni orang ramai gaji kan...
plus isnin kan cuti.. weekend ni ramai lar nak jalan2..
mula mr.shyir tgu je dalam keta..
pastu dah ramai n sure lama punya..
aku suh dia masuk opis je dulu..
kang aku balik sendiri jalan kaki?
wth?? jalan kaki..? yup..
opis dekat je nok..
harus menapak dalam 200 meter gitu..

biar pecah lemak aku ni sikit.. hihi..
tapi nan hado berpeluh pun sampai opis..
kakakakahahah...
setelah 1 jam setengah tunggu.. nombor aku panggil..
sap sap suii siap..eceh...

eh ? korang pun dah gaji kan?
nak g jalan2 jugak eh...
huuhuh

happy weekend uolls!

2 comments:

Syakila Ismail said...

sis..tak buat contest ker?

Ann GreenStrawberry said...

contest apa dear..? nati akak cek..