Pages

Sunday, August 23, 2009

PROMOTION : Jom Bercuti ke Genting Highlands

THIS IS STICKY MODE ENTRY..KINDLY SCROWL DOWN FOR NEW ENTRY

Salam uolllsss!!!

Ann GreenStrawberry kembali dengan promotion Genting lagi..

Mesti korang tak sabar2kan nak taw apa promotion yang aku nak buat ni..

Dan memang berbaloi-baloi aku cakap..dan aku tak tipu ok…dah ramai yang beli pakej ni ngan aku…so mmg aku betul2 nk promote kat uollls dan tak nyesal k..sbb aku bg harga paling low..dan uolls takkan dapat harga ni kat mana2 except uols beli pakej ni kat i ok…hehe…lets start my promotion to you..

Tapi sebelum tu..meh aku citer sket camner aku leh buat promotion ni..1st..Saya Ann GreenStrawberry dilantik sebagi AGENT SALES GENTING untuk mempromosikan pakej2 yang ada..iaitu semuanya disahkan oleh GENTING jika pembelian itu dibuat dari saya..tak payah uolls nak ragu2…those yang pernah berurusan dengan ku.. yes!! Dorang mmg taw camner cara pembelian dibuat..okay..saya tak nak ckp banyak..kita mulakan ok…

PROMOTION!!!

2D/1N : Room + Breakfast for 2 persons

FIRST WORLD HOTEL - Standard Room RM 38.80 per room

Code :FWH01

FIRST WOLRD HOTEL - Deluxe Room RM 88.80 per room

Code : FWH02

THEME PARK HOTEL - Superior Room RM 78.80 per room

Code : TPH

*Valid until 31st March 2010 (Low Season only).Please refer Genting Highland Resort Seasonal Chart 2009. KLIK SINI


AWANA HOTEL & RESORTS

AWANA GENTING

2D1N Room + Buffet Breakfast for 2 per person RM 159 per room

Code : AWG01


2D1N Refreshing Free & Easy RM 208 per room

ONE night stay,Buffet Breakfast,Meals Vouchers,Return Genting Skyway,20% off on Green fees

Code : AWG02


AWANA LANGKAWI

2D/1N Room + Buffet Breakfast RM 149 per room

Code : AWL03

3D/2N Island Relaxation RM 378 per room

TWO nights stay,Daily Buffet Breakfast,ONE Buffet Dinner,Free Return Airport Transfer & 15% off on water sport facilities

Code : AWL04


AWANA KIJAL

2D/1N Room + Breakfast RM 189 per room

Code : AWK05

2D/1N Holiday Delight Package RM 278 per room

Package includes ONE night stay,Buffet Breakfast,Dinner,Free ONE hour of Tennis Court Rental & 10% off on sightseeing tours

*Valid until 31st March 2010(Low Season). Please refer to respective season charts of Awana Hotels & Resorts.KLIK SINI---> (AWANA GENTING) (AWANA KIJAL ) (AWANA LANGKAWI)

Di atas ni adalah pakej2 yang daku jual kepada semua lar..hmmm…tapi camne nak beli pulakkan?? Yes!! Itu lar soklan2 yang biasa aku dengar…okay..cara amat lar senang… uolss pilih jer mana2 pakej yang uols nak..dah select..uolls bagi taw jer CODE yang mana uolls pilih. Buat pembayaran kepada aku. Dan aku akan kuarkan Voucher Pakej yang uolls dah pilih tu..tapi sebelum tu uolls kena bagi details2..ini adalah untuk voucher tersebut..jangan risau details uolls aku PRIVATE kan.. takde aku nk jaja kpd orang lain..mak berniaga JUJUR OK.. tak baik tipu2kan..harap maklum..

Details yang aku nak Cuma :

  1. NAMA (pastikan nama ini adalah orang yang sama untuk check in nanti)
  2. ALAMAT (pastikan alamat ini betul supaya voucher tersbut sampai pada anda)
  3. IC NO
  4. HP NO

* (Butir ini saya letakkan dalam voucher)

Bila aku dah kuar voucher..aku akan bagi pada uolls sama ada by hand, or pos..email2 xbuleh… Pos tu pulak..klu nk pos biasa buleh,tapi klu nk pos express or pos laju harulah bayar postage ada aku..iaitu Pos Express (RM3.00) Pos Laju (RM 6.00). Terpulang pada uolls..klu nk collect sendiri pun buleh. Okay DONE bab ni..

Lagi details ikut step ni:

PERHATIAN!!!!!!

PEMBELIAN PAKEJ

  1. Pilih pakej-pakej di atas
  2. Sertakan CODE pakej untuk menempah
  3. Buat PEMBAYARAN pada AIN ROZILAH BINTI ALI OSMAN (MAYBANK 1551-2696-1400 / CIMB 0516-0006-0235-23) (Cash & Transfer Only). Sertakan bukti pembelian anda pada ain.bashir@yahoo.com.my
  4. Setelah Selesai Voucher tersebut akan diberi pada anda.

INGAT!!!!!

VOUCHER INI HANYA BOLEH DIBELI DARI SEKARANG HINGGA 31 SEPTEMBER 2009 SAHAJA. SELEPAS TARIKH TERSEBUT VOUCHER TIDAK AKAN DIKELUARKAN LAGI. VOUCHER INI BOLEH DI GUNAKAN SEHINGGA 31 MARCH 2010 DAN ANDA BOLEH PILIH MANA-MANA TARIKH YANG ANDA INGIN PERGI KE GENTING HIGHLAND.IKUT PADA CALENDER GENTING.

Lepas pembelian mesti lar proses penempahan macam mana pulak kan? So refer dibawah :

PROSES PENEMPAHAN

  1. Layari http://www.genting.com.my/en/promotions/2009/mattafair_kl/index.htm
  2. Pilih Hotel / Room Type (pastikan klik pada Pakej yang anda sudah pilih di Voucher)
  3. Ikuti 5 langkah-langkah yang telah disediakan. Pastikan anda masukkan no Voucher semasa booking bilik anda.
  4. Pastikan Tarikh yang anda pilih adalah dalam lingkungan LOW SEASON. Sila rujuk pada kalender Genting 2009. LOW SEASON adalah bermula Hari Ahad Hingga Khamis bermaksud jika anda ingin check in haruslah memilih tarikh dan hari yang dikatakan. Voucher TIDAK SAH jika digunakan pada Hari JUMAAT dan SABTU.
  5. Apabila langkah di atas selesai catitkan No Refrence Booking pada voucher anda dan tunggu PENGESAHAN PENEMPAHAN di email yang akan GENTING hantar pada anda. PRINT PENGESAHAN tersebut.
  6. Langakah Selesai.


PROSES CHECK IN

  1. Penempahan bilik boleh dibuat awal sebelum anda ke GENTING
  2. Pergi ke kaunter Check in di hotel yang anda pilih
  3. Sertakan VOUCHER dan PENGESAHAN PENEMPAHAN pada kaunter
  4. Selesai
  5. Sila Click gambar umtuk lebih besar( Voucher RESIT)


Nota Penting :

    • VOUCHER ini sah dari SEKARANG sehingga 31 MAC 2010 untuk LOW SEASON (Ahad hingga Khamis sahaja) tertakluk pada carta Genting 2009
    • Penempahan haruslah dibuat sebelum 22 MAC 2010.
    • Terma dan Syarat ada disertakan dibelakang voucher resit
    • Sebarang pembelian tidak akan dikembalikan
    • Untuk maklumat lanjut boleh rujuk kepada saya di email ain.bashir@yahoo.com.my

Anybody yang dah rancang nak pergi holiday dengan harga yang murah macam nie..boleh lar beli..tak mahal pun..dan berbaloi aku rase..sebab aku pun dah banyak kali pergi ikut pakej ni..mmg best..so apa lagi..

JOM BERCUTI KE GENTING HIGHLAND!!!!!

p/s : klu ada yang tak faham2..rujuk lar aku k..email jer pun boleh..

31 comments:

Raihanna said...

yup2..betul...
rai dah pernah beli 4 ticket 2 ari 1 malam kat ann nie...
baru jer pergi bulan july ritu...
mmg berbaloi ok..
kalau ikutkan price sebenar tak silap rai tido satu malam kat genting pun sampai rm210.
pakej yang ann tawarkan mmg betul2 berbaloi wokey..
so mari la same2 kita p genting..
hik...
ann..sila banje rai.
iklan nie bukan prcuma.
keh2... just kidding.
keh2.

Ann GreenStrawberry said...

rai: bagus2..huhuh

ciare (^_^)v said...

mau mauuuuu. kalo yg code FWH01 tu standard room kan? 2 org ckup ah bilik kecik2..kahkah

Ann GreenStrawberry said...

ciare : uhh..kamo mau kan...hmm..sila ikut details yang i nak tu..huhuh

mAr@ZiEy said...

Sis..sy nak pakej Genting..but..lps raya leh??heheheh

Pakej FWH01 ok..tp FWH02 pun ok..kod yg TPH pun ok gak..heheh..

Ann GreenStrawberry said...

mar@ziey : buleh jer...nak yang mana satu nie..hmm boleh beli dulu..date nak pergi tu leh decide bila2..

ciare (^_^)v said...

ann kite konfem nk beli ni.tp kena tggu gaji dulu. dlm next week :)

Ann GreenStrawberry said...

ciare : no problem..just let me know..ok dear??

mAr@ZiEy said...

Ok..klu camtu..next week sy confirm kan balik ok..

hehe..teruja sgt2 ni..hehe

Byzura MJ said...

halo ann..ni termasuk outdoor game ke? ape ym?

Ann GreenStrawberry said...

byzura : tak masuk...tapi klu nak outdoor sekali leh purchase kat sana..rm36 sahaja

Miss Moon said...

ain akak promo kan jugers kat blog akak ek ...kot mana tahu para ibu bapa ada yg nak bawak anak anak dia org jenjalan

Ann GreenStrawberry said...

miss moon : boley jer kak...tapi kena fahamkan apa yg ann menceceh dalam n23 tu..nati senang akak nak explain..tak pun terus link ke blog ann..hehehe..

tocei my luvly sista

Syima ~Mama Kyra~ said...

salam ann, sy mmg ada plan nak ke genting..nak beli satu la tiket..date tu bila2 bole pilih kan..bole tahu date tu kita bole pilih smpi bile?

sy nak Code :FWH01..so byrn through maybank2u ke?

Ann GreenStrawberry said...

wasalam : date tu boleh pilih dari sekerang smpai 22 march 2010..tapi date leh check kat calender genting seblum pergi...pembayaran melalui mybn2u..klu dah transfer let me know..tapi kena bagi details yang ann nk tue...

MrBLaNk said...

okie.. berminat nie.. tp nak tau, kalo alamat tu guna satu alamat utk ramai leh x? i mean kalo g 6 org, alamat suma sama leh?

Ann GreenStrawberry said...

mr.blank : boleh jer..sebab alamat tu nak guna utk hantar pos voucher kat u..

MrBLaNk said...

ann dah ade mmber aku yg minat nie.. tp nk tnya gak.. hehehe, leh ke kalo aku nk mark up ckit? tnya je tau.. jgn slh phm lak.. :)

Ann GreenStrawberry said...

mr.blank : yeker? hmmm....aku mmg tak mark up pon pakej nie... tapi nt mmbr ko akan tanya lar bila smpai sana..sbb flyers sume harga yang sama aku jual..

MrBLaNk said...

okie Ann.. paham.. so nk tnya gak nie.. voucher stil ade lagi ke? takut abis je plak nnt.. leh save 10 x utk aku. aku nk kumpul org then terus order. leh x?

Ann GreenStrawberry said...

mr. blank : goodd...hmmm,..aku leh simpan kan..tapi ko b4 30 sept ko kena submit nama n payment kat aku..

myspace said...

ain, i baru tengok iklan u kat berita harian pasal youtubemasyuk. cuma i nk confirm ianye bkn spam. blh u explain kat sini sket

ღ nOyuღ AidA Zღ said...

salam..
anta butir2 yg ann nak tu kat email ann ek?

Ann GreenStrawberry said...

noya : yup

misz beauty said...

dear.. i nak pakej ni... 27&28 March... Bley bagi fon number for me to contack and make payment by hand?? Bley collect voucher by hand sekali... If boley malam ni kite jumpa... email me your fon number at azniza@eng.upm.edu.my

misz beauty said...

a.s.a.p okay... i nak FWH01 - 1st world standart.. tq

ummusophie said...

salam...ada lagi ke pakej ke genting utk bln November???sy plan nak g 3 dan 4 november depan....izzah_66@yahoo.co.uk

Ms Eja said...

hye ann..i dah terlmbt lak tgk pakej nie. ann, ada lg x pakej nie utk end of disember 2011 or jan 2012? i nk wat utk staff 30 ke 40 org. murh gler i tgk. if ada pakej u buat (transport pergi & blik, hotel & b.fast, cable car, theme park outdoor & indoor[snow world,flying coaster,splash water]). if ada,minta tlg u buat quotation and email kt i asejaaxaaffin@gmail.com..thanks ann..

nieha niezzeissha said...

hye ann..de lg x pakej ni utk tahun 2012 ni?sy nk p with my hubby dlm 3-4hr..klu ley utk hotel&mkn..tp klu xde,cukup utk hotel&breakfast je pon dh ok sgt..tlg inform kt sy k, nur_nieha@yahoo.com..thanks..

nyra said...

hye Ann, pakej ni utk tahun 2012 ade lagi tak.sy nak pegi dgn husband for 2D/1N. if anything tlg inform saya k. nyra_fiz@yahoo.com

nyra said...

hye Ann, pakej ni utk tahun 2012 ade lagi tak.sy nak pegi dgn husband for 2D/1N. if anything tlg inform saya k. nyra_fiz@yahoo.com