Pages

Thursday, August 13, 2009

6 photog's with us

eh2..dah ari khamis rupanya...
rasa sekejap je kan...
dah nak dekat seminggu dah jadi isteri..
wahhhh...sungguh tak terasa weh...hihihihihi...
okay2..mari2 sini tuan puan..saya mau cerita..ewahhh...

berbalik kepada title aku diatas...
ye!! jawapan anda betul..
aku ade lebih 6 photog's yang duk snap2 pic aku..
ini tak termasuk yg camera kecik2 tuh...
6 tu je camera yang godang2 tuh...
dah feeling artis ko nok..
sbb nyer..masing2 bg isyarat masa nak amik pic...
dan pic2 aku sume nice2...

aku amik OP = official photog iaitu kak moon n crew...
ni pun dah 3 orang...
tambah lagi 3 tuh..cuzen aku,adik ipar aku n bff mr.Shyir iaitu MK Fahmy..
makanya pic2 aku ade beribu wokeh...
sgt byk2..dan byk pic lawa2..menangis weh..ecehhh....
mereka2
sgt best mereka ni
sgt best lagi taw..hehhehe..

cuzen aku..Nas
best shot dari camera adik ipar aku
with kak moon..best gile ini photog..sporting abessss..hhuhuhu..
abg fahmy..btw ade sorang lagi...tapi dia dtg masa hari sanding tu..antara family aku gak lar..

hmmm...hasil mereka amat lar memuaskan...sukak wehh...kira beruntung ar jugak..dapat photog2 camni..dorang mmg sporting habis.. so sapa2 yg nak dorang ni jadi photog korang leh contact me kay..nati we uolls akn nego2 lar price nyer...ate..hobby aku pun wat photoshoot nie..so pic2 kawen aku ni tak yah nak ajar2 dah pose tuh..amat lar sonang itik jawap nyer..miahhahahhaah..


p/s: arini aku nak kena balik sabak bernam...kampung halaman mr.Shyir..hehheh...tak sabor nak wat photoshoot kat sawah padi pulak..

2 comments:

nUr sYaZwAnI said...

congratulation ann..
walaupun x kenal tp sy slalu follow ur blog..

moga cepat2 dapat baby..
heheh..

Ann GreenStrawberry said...

thankx..hihihi.aminnn..doa2 lar yer