Pages

Tuesday, October 20, 2009

Attending nikah Ecah di Putrajaya

PA170844

sabtu punya xtvt adalah attending nikah BFF aku..dan memandangkan aku tak dapat attend masa hari sanding..makanya aku datang lar masa nikah..atleast datang dari ta datang..sbb nye dorang attend masa aku kawen...so morning session nikah adalah ecah...kat putrajaya.. presint 9...dia suppose nikah pukul 10.30 am..sudah nye kul 11.30 am baru tok kadi datang..haiyyaaa!!! hmm.xpe lar cah...janji ko NIKAH.baru rare..ok..hehhe...

now kita sama2 dah jadi CikPuan ok..hehhehee...

PA170776

:: Aisyah Jamaluddin.. sungguh cantek.. ::

PA170777

Ecah was my classmate masa kat sekolah teknik dulu.. f4 till f5..mmg satu class ngn dia..satu floor asrama ngn dia..n duduk sebelah dia pun dalam classs...so haruslah jadi Best Fren kan?suka duka dia time skola dulu...cam2 aku taw...tapi biar ku simpan..cuma sampai skang..sikap KUAT NANGIS dia tu maseh ada..plus sekarang dah "ayu" then masa skul dulu...aiyooo...cam itu ganas ooo..ahahahhaha....btw rindu plak citer time skul tetiba..hahahha...gilakkk appaakk kammoo ni Annn???

hmmm...dia nikah kat surau PG presint 9..so in surau aku n mr.shyir harus lar dok asing kan...ko taw dia buat apa dalam surau..???

PA170780

beliau cari WIFI....miahhahaha..duk on9 sambil men games..ate boring...itu lar korje nye....

PA170782

perempuan ni masa tok kadi blom datang...bukan men meriah gelak2 ok...buat lawak bagai..dah tak nebes langsung katanya...cuz lama no nunggu..hahahhahaa.. last2 masa suh baca kertas lafaz penyerahan anak dari bapa tu..terus nangis...tu baru baca bismillah je tu..mihahahaha..nampak no KUAT NANGIS ko maseh ada..hahaha...ampponnn caaahh!!

PA170800

Ni lar husband ecah RIZAL yang steady jer...Mr.shyir ckp muka hubby ecah ni cam kenal..cam budak class ni time blajar dulu... dah lar hubby ecah ni sebelah kampong ngn mr.shyir...hahahhaa

PA170801 PA170806

ecah yang nerves tiba2 manakala pic sebelah ni..dgn schoolmate aku jugak.same dorm n floor...BFF jugak..hehhehe

PA170808 PA170809

masa ni duk nunggu dijemput jamuan makan kat umah ecah..so tunggu pengantin kuar dulu..baru leh p umah dia...smbil bergedikx laki bini kat luar.hahahhaa

PA170814 PA170815

haloooo...sweeett k..ecah yang masih nangis2 nak kuar surau tu..wakkakaka...adeehhh!!! tak taw ler apa sebab minah ni nak nangisss jer..(aku dulu pun gitu..wah..terus buka pekung ok..) sangat sepadan dorang ni..tinggi pun ok...sama cantik sama lama...moga kekal akhir hayat...aminnnn

PA170818 PA170819

pic 2 mamat ni..BFF masa skull jugak..yelar..time aku skolah dulu..kawan2 kawad kaki ni ramai..jadinya abis latihan kawad petang2..duk lepak ngan dorang..tu sebab lar rapat...helllooo!! aku ketua pelatun kawad ok..tak caya??? nanti aku buktikan ok... pic yang lagi satu ko tak yah tanya..mmg aku pendek pun...so what?? ayat marah konon lagi kecik hati..hahhahaha.... tak2..ecah tu yang tinggin..aku xpakai hill pun..lalallaalala..

PA170820

Mr.Shyir udah kelaparan...hahhaha..tak bekpes lar katakan..hehhe

PA170821

ni nasik aku..amik sket jer..sedap pun sedap...

PA170822

orang puas hati dapat makan..hehehheeh....

PA170823

owhhh..sgt tak suka..nampak chubby jugak...ni tak le jadi ni..harus lakukan sesuatu ni...tetiba aku rindu time skull dulu...how???

PA170824 

3 orang ni plak asekkk melawak jer... tah apa2 tah..tapi gelak jer...mr.Shyir pun join sama...oppss lupa nak kenalkan...from left SIDI-ALANG-BOB..which one korang nak?? hahaha...mati lar aku kena belasah ngn awekkkss mereka..ahahhahha....

pas makan tu..around 1.15 pm. terus chow ke masjid wilayah pulak...kawan aku nikah jugakk....hmmm..continue next n3....

p/s: mood terumbang ambing.sakit kepala semedang dan kemalasan yang melampu...camne tuh???

4 comments:

CikPuanMiera said...

yang awat nmpk chubby? pegnen kah?

Ann GreenStrawberry said...

hahahhaha...ko jangan tanya napa aku chubby? mihahhaha...sebab nya hati senang....preggy blom lagi..Sila sama2 doa k..hehehhe

miss hirose said...

cantekla mata ann..
bulat bsr la..
cute sgt..
pki geo lens ek?

Ann GreenStrawberry said...

miss hirose : yup..pakai geo lens...tQ