Pages

Friday, October 23, 2009

Review weekend

memandangkan aku half day arini...so xdapat lar aku nak kena buat n3 banyak2 hari ini..walaupun ada bnyak benda aku nak citer ni..seyes weh..aku skang ni sedang berjuang dan berkejar-kejaran seperti dikejar anjing..jadi aku harus pantas...hehehehe....

oleh itu aku review sket pasal week ni apa yang aku buat...

Half day Jumaat - kena g kuantan cuz ada kenduri tunang sedara Mr.Shyir...harus lah dan wajib pergi..(walaupunnnnn)

Sabtu - berlangsung lar kenduri tunang tersebut..petang terus balik semenyih

Ahad - not confirm yet...ingat nk g ikea...cari brg2 yg patut..

Isnin - Cuti sebab negeri sembilan cuti pasal pertabalan yam tuan n9.

apa2 nanti aku review lar...aku akan update blog aku ni kat kuantan nati..tu pun kalu ade wifi...(i blom ade broadband ye) sedih di situ..hhuhuhuh....

ok2..aku sedang dikejar ni....cepaattttttttttt..termengah2 dah ni..miahhaha...

p/s : nak pakai baju apa ek? ish apa barang yang blom siap ni ha...

4 comments:

ciare (^_^)v said...

ann dok ngn parents ke ek? or ada umah sendiri? auuwww;)

♥ QaseH ♥ said...

hati2 yer kak,,,

lina said...

Take care ann. :)

Ann GreenStrawberry said...

ciare : stil duk ngn parents coz mr.Shyir selalu outstation..next yr baru move out.

Qsaeh : wokeh

Lina : tQ..