Pages

Wednesday, October 28, 2009

Berdating sambil tengok movie yang hampeh...euwwww...!!

ha...ha..? korang ingat aku tengok movie hapaaa ha??? uisshh...jangan macam2 dong...huhuuh..last sunday..xde wat ape kat umah mertua aku..so...mr.shyir dok decide nak tengok movie jer...kami ni beriya lar pi booking ticket on9....tengok citer Inglorious Basted alar...yang brad pitt belakon lar....we oul booked kul 2pm...

DSC03721

by 12.55 noon we ouls dah terpacak kat movie collect tiket..huissshh...seb baik lar JJ Cheras selatan ni tak lar ramai benar...but ok n senang lar cari parking..cuba JJ Seremban tu...parking sampai kat luar n tepi2 jalan nun...hoissshhhh

DSC03723

hisssh..abaikan je muka suami ku sebegitu....ok...nak review citer pasal ni..masyaAllah..sagt tak best ar..citer pasal orang yahudi vs Nazi...ciss!! aku boleh tido ok dalam citer ni..brad pitt nye pun kuar kejap2 jer..yang len2 aku rasa menonton citer perancis ok...kesimpulan...uweekkkk!!! malas nk komen...closed!

DSC03724 

later g makan pulak...lapar ok..makan kat Laksa Shack..Mr.shir amik nasi berani kambing..pun sodap amekk...

DSC03726 

:: Both of us dish ::

DSC03725

:: no komen on this ::

DSC03727

yang ni aku punya..Tom Yam Laksa...well ai tell u lar k...sgt Heavenn...huhuhuhuh

pastu dah makan2..jalan2 sat..window shopping...terus lar balik..sebabnya dah nak maghrib pun...

DSC03728

suasana maghrib...si gedik itu tak taw apsal duk tengah2 gitu..hahahh

DSC03729

Adakah beliau mencari kereta?

DSC03730

atau menjaga parking? hmmmmmm...confius makk...huhu...

tu je nak citer...

hahaha...xtvt dating weouls..al maklom..sementara blom ada orang baru ni...jadi berdating lar kami.se"heaven"nye..huhuhuhu...

p/s : ada plan2 nak g bercuti ni? apa yang best ha? wat BBQ ok tak? ade sesapa nak join??

8 comments:

widda_me said...

kak ann dgn hubby mmg slalu pkai bju sama ek??
sgt sweeeettt

Ann GreenStrawberry said...

widda : hmm..camtu lar gamaknya..sebab hubby ann ni..kalau nak kuar tu mesti tanya ann nak pakai baju color apa..? so dia follow ler...

ciare (^_^)v said...

heh kalo dia ada baju byk kaler xpe...mcm suami i asik pakai tshirt pink..tensen mak! hahahaa

kekadang dia yg overpink. bini yg fanatik pon tgglkan pink kekadang. haha. xpe ttp comei ^___~

♥ QaseH ♥ said...

hukhuk,,tak tinggal menilik ipod nyer,,,cian ann..hukhukhuk...

tol baju manyak samer kan,,,

eazy said...

asyk layan ipod
klu eazy sure dah sentap.haha
kak ann.makan laksa sarawak kat secret recipe sedap taw.

Ann GreenStrawberry said...

ciare : huhuh..alar..dia banyak color shirt pun..sebab senang dia nak matching2 ngn ann...hehehe

Qaseh : tu lar pasal...ipod buah hati dia...takpe kasi can..nati ada anak..nan ado nak tilik2 ipod tu

eazy : huhuhuh....takpe2 now tak sentap..tapi kalau dia tak bagi ann pakai lagi ann sentap...owh ye ke? nanti ann try k

chipsmore said...

comel berbaju biru ;)

Ann GreenStrawberry said...

CHIPSMORE : huhuh..tQ2..