Pages

Thursday, October 22, 2009

Tanya Oh Tanya!

 

OH..tetiba wat segmen pulak kan? hahahhaha...cam bagusss benar je ko ni Ann? ko hengat ko bnyak follower..pemes ke? miahhahhhaaha...hmmm...ttu semua apa aku pedulik kan...jadi cam sesaje lar aku duk nak buat2 kaunter2 ni...hahahahhh...xpe kan? xpekan ?....

okay2..memandangkan ada lar org2 duk tanya2 aku itu ini..meh aku wat satu slot pertanyaan kat blog aku nie..apa2 je ko boleh tanya...

contoh macam : Makeup, resepi, tudung, lens, pakej melancong, wedding, tempat2 menarik dan lain...

senang cita apa2 lar k....korang just drop je pertanyaan korang tu...so insyaAllah...kalau aku leh jawap aku jawap k..kalau susah benar tu takdelar aku jawap..hahha...ate..aku bukan nye sume taw..yang mana aku taw je lar..ahhahaha....

yelar..kat sini uolll leh share apa yang uolls nak...citer lar apa2...nak luah apa2 pon boleh..tapi jangan lelebih k...kang anky dush2 kat korang..hahahha...

- NOW U CAN DROP YOUR QUESTION HERE -

tQ...

11 comments:

lina said...

Bagus ann..buat kauter pertanyaan...besar pahala nyer...baik ati pulak tu ann ni. Nak cari kawan petang2 cam ni semua dh balik umah kat PC ni la jadi teman.. :)

mrs.edy said...

ann..buat ler tuto makeup...
shantek je kamo makeup...
erm..agk2 taw dpn ade x promosi hnymoon kt bali...ihiks...

Ann GreenStrawberry said...

lina : hehheheh..alhamdulillah....meh ai jadi kawan u..hehee

mrs.edy : okay nati ann buat tuto tu..ade2 dun worry

~ceRRy beRRy~ said...

haaaa...
klu ifa nk ann wat tutorial make up mata bole???
hehe..
request ni tau!

mAr@ZiEy said...

Neno neno..permintaan..

Tutorial utk pkai shawl cantek2 cam sis..sy mmg tak reti kalau pkai shawl cantek cam akk tu..kdg2 tu jeles tau..hehe

Wat tau tutorial tu..hehe

Ann GreenStrawberry said...

cerry : okay2..nati ann buat ye...all out ok...

ziey : ok noted jugak buat pasal shawls...hehehe

ciare (^_^)v said...

nak tanya cara2 menenangkan hati..huhu T_____T

ewah mcm kaunselor plan an..jawab skrg jawab! =p

Ann GreenStrawberry said...

ciare : erk? kasi banyak berzikir..insyaAllah dapat tenangkan hati yang kusut..hehehehe

widda_me said...

kak ann...bila pakej gnting nk kuar lg?

mrs.edy said...

ann..u gn eyeliner brand ape??
kt atas mata tu gn yg liquid ker??
xpe kan bnyak tnye??

Ann GreenStrawberry said...

widda : bulan 3 tahun depan..nati ann inform k

mrs.edy : banyak brand lar..tapi yang paling est elizebth arden..pencil eyeliner