Pages

Friday, October 9, 2009

UPDATE : Malam Berinai Ann

Pas nikah petang tu…ada lar sesi persalinan..

tapi yang ni tak leh show off kat uolls lar…

korang taw sendiri sebab nye..hehehehe…

malam plak ade Majlis berinai besar…

so tengok gambar je lar k..

DSC_3132-p

8r-ain-berinaiDSC_0049 

DSC_3056  DSC_3088-p  DSC_0130 DSC_0138 DSC_0157 DSC_0161okay.. ni pun di antara pic2 yang ade..

udah ku bilang..banyak sgt..so tak yah tunjuk bebanyak..

p/s : nati kalau aku rajin aku wat budgeting kahwin aku berapa..mana taw uolls yang nak kawin tu..leh bajet dari skrang..

aku nye tak 5k pun…less than date ok…nati ingat kan aku taw..

3 comments:

mAr@ZiEy said...

Sis..wajib kene ade N3 budgetting tu..huhu..wat reference utk sy nnti..

chipsmore said...

comelnyaa..hehe...semoga kekal hingga akhir hayat..

btw, i klik ur nuffnang ;)

lina said...

Congra ann..to both of you! Really sweet...