Pages

Wednesday, October 7, 2009

Breakfast di Mamak aje

Agak lambat pulak upate blog arini..

maklumlar bz..ceaaaa..tak abis2 declaire bz…

padahal takpong….hheuhuhu…..

 

pagi ni agak rajin bekpes di luaran..

selalu kat umah jer…tak pong tak bekpes…

hahah…diet hokeyyy!!! sebab ai dah gemmmmxxx..

 

DSC03563 DSC03564

so pagi g bekpes kat mamak dekat ngn opis ai ni jer…

aku hanya makan roti bakar…

dan Mr.Shyir dengan roti telurnya..huhuhu…

seee…ai bekpes lite2 je kan…?

sgt kenyang….(ayat sedapkan hatiiiii…)

 

tengah hari tadi ada makan2 kat site opissss…

menu adalah Nasi Briyani Gam…

Fulamaaakkkkk..!!! sgt best wehhh…

camne nakdiet lagi gini..adooiiiiii!!!!

lagi ada lar bebrapa menu..kuih karipap,kuih bom bijan,roti jala..

pic nan ado…sbb aku lupa nak snap..

malu lar plak..hehehheehheh..

 

lagi penyebab aku jarang update pagi..

sebab malam2 aku tak on9 cuz tenet umah..wat hal puleeekkkk…..

tensi hokey…klu on9 pon curik wifi jiran..hahahhaa..

keji giler…

 

okay…aku dah malas update n kerja..

jadinya aku nak pi somewhere…

iaitu shopping..hahahaah

nampak tak aku seorang pekerja yang hemah..

bos takde wehhh…berjimba lar k…

 

p/s : balik ni nak godam balik tenet umah tu…

7 comments:

ciare (^_^)v said...

ann makin selim larr pas kawen...uuu jelesnyeeee



:p

atty's said...

mana ade ann gumuk..hehehhee ..ok je..

mAr@ZiEy said...

Sis..mne ade gemuk..maintain slim je..maybe sis perasan gemuk kot..maklumlah ati da mkin riang berbunga..hehe

Hafiz Hamid said...

salam,
aku ni anak sedara jiran kamu..=p

nUr sYaZwAnI said...

ann mana de gemok ler..
best btol tgk org kawin ni..hehe..
mesti hepy jer kan..

Ann GreenStrawberry said...

ciare : ya ampoo ciare..kamo tak tgk saya lagi..hubby sudah bising lemak2 berkeliaran taw....hahahah

attys : dah chubby lar kak..

mar@ziey : hati tu mmg berbunga..tapi tu lar...ada kembang sana sini pulak..

hafiz : wasalam..ha??? anak jiran mana pulak ni..

wani : hhahha...kalo best...cepat2 kawen taw..hihi

nUr sYaZwAnI said...

hikhik..calon pun xder mcmn nak kawin..