Pages

Monday, October 12, 2009

Tak bernafas sebentar

ini cerita last saturday…

petang tu nak balik ke semenyih lar..aka rumah mertua..

jadinya mmg lambat sket kuar..sbb jumaat tu Mr.Shyir baru balik outstation so agak letih..

aku sempat lar masak2 sket untuk mertua..(ceee..see..menantu hantu yang baek ni taw…hheeh)

dah siap2 sume…beg dah masuk keta…

start2 keta..bunyikk..ehek..hekkk..eheekkk.

terus..tak leh start.. hahahhha…..

DSC03582

tetiba mr.shyir panas hati le keta beliau tak leh start…

hehehehe..dah lar tgh panas terik bagai…

terus cammmm…daammnnnnn!! ahahahha…

al kisahnya..malam dia balik tu..g bukak bonet depan nak sejukkan enjin..sudahnya lupa nak tutp..tup2..pagi tu renyai…ahaah..

terus kesejukan kereta beliau…

dh cam tu…terus kasi jumper wayar lar kan…

DSC03583

tapi siapakah penyelamat nya…?????

PERSONA AKU jugak…hahahhahahahha….

seee….persona ai banyak berjasa taw…hahahh…

lihat pic di atas..sgt bangga kan beliau setelah dapa hidupkan enjin kereta beliau..mgunakan khidmat PERSONA aiii…hehehhehe…

DSC03584

gigih tu…berpeluh2…auuwwww…sheksiiii…mihahaha…

DSC03585

muka orang ceria dapat kasi napas balik kereta beliau

 DSC03586

kereta  hitam siapakah yang smart itu…wahhh!!! cumel cam tuan dia..lagi gagah perkasa….ehehehhehe

 DSC03587 DSC03588

dan aku hanya snap2 kepanasan…dan beliau jumpa membuat aksi seorang yang ingin mengJUMPERkan diri beliau..hahahhaa…

later dah okay..

terus balik ke semenyih dengan DRIVER WAJA iaitu ANN GREENSTRAWBERRY..

aku kena drive hokaaayyy….

mase drive..Tuan punya keta…

asik membebel kerana pemanduan saya tidak berhemah katanya…

whaaatttt!!!! helllo..Tuan Besar hensem… nanti i drivekan keta u…

terlambung2 kang..hahahah..

isteri mu ini bekas drifter okayyyyyyy…

p/s : kelewatan update adalah kerna INTERNET maseh problem…WTF sngguuuhhh…!!!

1 comment:

Eyriqazz said...

Salam singgah.Jgn lupa singgah di http://eyriqazz.blogspot.com