Pages

Thursday, October 29, 2009

masih dapat lagi walaupun dah 3 bulan berlalu..

kan aku g kenduri kuantan tu kan..masa nak balik tu..sedara mara belah sana ni...bagi hadiah kawen kat weouls..ya Ampon!! walau pun dah 3 bulan...terasa cam baru baru kawen plak..mihahahahhaha..

 DSC03749

ni antara aku dapat dari makcik2 Mr.Shyir...almaklum lar kan...kalau orang sana bagi hadiah...opcos banyak kain2..kan? kan? kan? (ehem..merujuk pada pn.ciare ye..hehehhe) hahaha... hasilnya Mr.shyir dapat 2 kain pelekat...dan aku 3pasang kain ela dan 1 telekung

DSC03750

hmmmm...jangan tnya lar colornye tuh...orang dah bagi amik je lar....

DSC03751

huhuhuh....hmm..buat tambah koleksi baju2 aku tu..kain yang tak bertempah sket punya banyak..tambah lagi pulokkk...

nak wat lagu mana dehh..terimo oghe dah bgi ye dok..

p/s : korang nak tengok personal make up tools aku tak? jeng//jeng..jengg..

6 comments:

ciare (^_^)v said...

kahkah..tau xpe...org sana mmg gitu ek....rasanya hasil kutipan adiah kain2 tu kalo jual balek untung byk wo0o0..kahkahkah =p

nak nakk tgk makeup tools =D anyway puan ann, kalo pakai foundation tepek ngn jari @ span ek? nak tips nak tips ;)

Ann GreenStrawberry said...

ciare : tu lar...banyak dah baju..tapi orang dh bagi amik je lar...

okay2 nati ann kuar kan n3 tuh...

kalau boleh pakai sponge...jari tu untuk orang yang muka banyak kesan jerawat..

ciare (^_^)v said...

i byk kesan jerawat....uols xtau sbb i pakai foundation bapak tebal #__#

Miss Moon said...

betol ...ann ..akak lagi la beraya kat kelantan belah abg sutan masa tew siap bawak isk lagi ...pun dapat adiah kawen ....skalik pegi dekat 10 helai kain pasang dapat ....hahhahah syiokssssssssssssssssssss

Ann GreenStrawberry said...

ciare : huh? lr ye ker? serius ni penyakit anda..hehehhhe..bisa diatur niii

miss moon : hahah...lagi lar akak ni..dah ade isk pulak tu...dah leh buat stokbaju utk 3 tahun seterusnya..hihi

♥ QaseH ♥ said...

santik nyer yg waner ijo tue...