Pages

Thursday, October 8, 2009

Lite Pink with Arabic Style

Di sebabkan n3 ni dah duk lama dalam draft..

meh lar aku pblishkan….

sejak2 ni make up ni dah jadi kegilaan semua orang…

tapi tak taw lar..setengah orang suka make up..setengah orang pulak takk..tapi kalau dah nama nya perempuan..

pastilar suka make up kan…

DSC03122 DSC03124

Make up ni aku buat sendiri…

masa bertandang ke rumah pengantin lelaki masa aku kawen ari tu…

majlis rumah lelaki ada biasa sahaja..

hanya buat kenduri biasa jer…atas permintaan keluarga lelaki yang nak kan kesederhanaan…

makanya makeup dan baju adalah SDN BHD…

tetapi atas sponser jugak….mihahaha…

Color mata itu adalah pink mix with black color…

saje je wat lite2..tak nak nampak over gile…

tapi alar ARABIC juga…

DSC03115DSC03117 

Final touch up dalam kereta sahaja…

hasilnya juga agak simple but nice..

sesuai lar dengan majlis…

tak over sgt pon..hahahhha

arabic ni lar dress weouls…

baju pengantin belah lelaki…

Arabic style…mmg tempah dari MEKAH..

made by relative aku kat sana…

nati ingat nak wat outdoor photoshoot pakai baju ni..

siapa mau jadi photog kami??? hehehehe

p/s : Today hubby is Outstation again…hmmm…rindu dah ni..hehehe

6 comments:

suehaz4429 said...

salam..wah..bestnyerr tgk ann make up nih..huhu..

sgt chantekk taww!!saya suke tgk blog ann..hehe..

ann pakai eyesahdow jenis ape erk????rasa cm nak beli jugeee..heee.~

Ann GreenStrawberry said...

sue : wasalam...heeheh....tq..alar macam2 jenis guna..ada yang cap ayam..macam2 brand lar..asal ada color ok ler..

Miss Moon said...

ain mmg sesuai wat make up ala arabic tew tambah mata beso n hidung mancung ...mmg cam wanita arab laa

Ann GreenStrawberry said...

miss moon : mihahahha...kak..kalu nak alar arab jugekk..meh ai make over u...hehehe..sure pak sutan terus lekat jek...ahakksss..!!

Miss Moon said...

uiks bahaya tew kang tak pasal pasal yaya dapat adik dalam masa terdekat neh hahhahahahahha

tergatal di sitew

Ann GreenStrawberry said...

miss moon : xpe..kalau cik yaya dapat adik...msa ni lar nak anak reramai.dah besau kang senang may ayah nak p jalan