Pages

Wednesday, October 28, 2009

Western or Local Breakfast? + Hotel

 

PA240985

On saturday tu..we oulls turun breakfast pukul 9 am..hohoho..agak lambat sket lar..ehemmmmm....hahhahahahah...so memandangkan hotel yang we ouls stay ni agak baru..jadi sistem breakfast nye pun lain la sket...mujur breakfast open from 7.30 am till 11 am...

PA240979

suami ku maseh ber wifi bersama ipod nye...hmmm..no komen on this..

PA240981

dah suami layan ipod...sang isteri layan bergedix ngn camera lar...hohhohoho...

okay...oleh kerana cara breakfast kat hotel ni lai sket...dia takde buffet2 ni....cuma yang ado...dia akan tanya nak WESTERN OR LOCAL BREAKFAST?..oleh sebab we ouls berdua n baru stay kat kotel ni..weouls rasa lar dua2..

PA240983

ni Mr.Shyir punya..amik Western Breakfast..

PA240984

dan aku punya...Nasi lemak ayam sambal..okay..kedua2 dish..boleh tahan sedapnya.... oh ye!! kita di serve...hanya duduk dan menunggu sajork...

PA240986

oh..dengan tetiba..Mr.Shyir duk senyum camni..hahahhha..

PA240988 

later we ouls dah makan naek balik bilik..nak siap kan barang2 nak check out pulak...tapi sempat pulak dok menggedikx lagi..mihahahhhaa..owhh..aku dah tersandar gitu dah..hahahaha...

PA240987

wahhh...tetiba pose gitu pulak..hahahhahha...PA240989

We stay at this ROOM NUMBER...

PA240990

Ready to open this room..huhuhuhuh

dah alang2 aku buat n2 pasal breakfast ni ..aku selitkan lar sekali dgn  citer pasal hotel ni lar kan...okay senang...

Location : Dekat Bandar Kuantan..Berdepan dengan Shazan Inn.Belakang Petronas...senang kan?

Room : Economy Room, Standard Room, Deluxe Room, Triple Room , Family Room, Suite n etc..

Rate : From RM 88 nett till RM 300 nett

PA240978

AKu amik bilik Standard..only RM 98 nett...ye...98 jer..tak mahal pon...jadinya...tinggal bilik tu...nak request katil queen pun xde..cuz bilik mmg takdok..huhuhu...xpe lar..janji ada katil maaaa........hahahhahaha....

 PA240975

bilik agak luas jugak y..selesa lar...

PA240977

bilik air pun selesa...nak mandi berdua tu tak bley ar.tapi kalau nak jugak...tak da hall maaaaa...........

PA240996

        

okay..ni view hotel nye...kalau ada sesapa ke kuantan...leh lar singgah di hotel ni..baru ni taw hotel nie...baru bukak dalam sebulan gitu..semua baru sgt2 taw..hhihuhhuhu...tapi best taw....

okay..after masuk bilik tu..kemas2 barang..around 11.30am..we ouls check out..and terus pickup adik2 ipar kat shahzan inn...and terus g umah makcik weouls tu....

to be continue next n3...

p/s : ikutkan gati nak stay lagi kat kuantan ni..tak sempat lar nak explore kuantan tu...sama mau joinnn???

4 comments:

ciare (^_^)v said...

yes yes i know. we all pon penah mnginap di sini ontheway balek ganu..agagagaga =p

miEz haNeM said...

menarIk2:)
bOleh DipertImBANGKAN :)

Ann GreenStrawberry said...

ciare : huhu..best kan? hhehe

mizz hanem : sila2 timbangkan lar

nUr sYaZwAnI said...

kuantan mmg banyak hotel..huhu..
ann g jejalan ne kat kuantan tu??