Pages

Monday, December 7, 2009

fuhh..kental kekeringan

DSC04046

nampak meter diatas...?? anda nampak kah simbol yang bernyala tu???

 

yeaaahh!!! sesungguhnya minyak udah abis... dan kalau tengok kat meter yang dah tinggal --- tukan...menanda kan.. minyak sudah kering...

 

so this was happend masa ari khamis ritu..balik kerja lar...since keluar tol senawang tu..sekali buleh jem plak..adoii..masa tu tak nyala lagi...dah asik benti2..sekali ko..nyala... malas nak cuak2 kan..cek2 kat meter tu adalah buleh lagi lar nak smpai ke petrol pam kan...

 

betul2 lepas je bayar tol..sekali dah takde view bape KM lagi leh g... yelar maasa tu mmg tgh jem.. seb baik lar lepas traffic light junction besar tu ada petrol pam..kalau tak?? mati tengah jalan..lagi buat jem..hahahhhaa...

 

bagus persona ni.. buleh taw bape KM lagi minyak keta tu leh pakai...hahahhahha....

 

p/s : heyyy..napa ko terus membesar ha....? eyyyyyyyyy..geram betul

3 comments:

♥ QaseH ♥ said...

ish berani nyer ann ek,,wat nyer kering tgh higway tu x nayo jer...

Ann GreenStrawberry said...

Qaseh : tu lar..hahhhaa..dah biasa dah camni..hahha

♥ QaseH ♥ said...

wau ko ,,,super r,,,hehehe