Pages

Thursday, December 24, 2009

Proud Parent To Be

 

NOTA PENTING : KLIK SINI UNTUK SERTAI CONTEST CREATIVE EDITING.TQ

Citer ni masa on the 3rd day in Cameron Highland. So takde watpe sngat lar..just lepakng bermain bersama si kecik ini...hehehhee...

 

So pagi tu bergurau dulu ngn budak2 ni.. bagi makan nestum dulu...dah mandi dah cantek..time tu agah2 beliau...

 

pic2 adalah practice to be mommy n daddy lor..hahhahaha..haa..jangan salah tafsir pulak..apa salah untuk persediaan awal kan...hehehehe..

DSC04165

dah mula menyengih dah tue...DSC04166

cubaan kedua.pun dah pndai pandang camera kat mana DSC04167

ha masa ni..si fahmi ni tengah pandang diri dia kat sliding door tu...mengikik gelak..cumel jer DSC04170

with big daddy..hehehe DSC04173

wah...ada gaya nie...ayah yang mithali.good DSC04175

happy family.. DSC04177

see..pandai taw pandang camera lagi.. DSC04178

sapa yang cumel antara kami bertiga? hahaha DSC04185

ni abang si kecik tadi.. Ahmad Faris yand semakin chubby dan bijak

DSC04186

rapper2 ok beliau ni..tapi rappers pegang botol susu..wkakakkakaka

 

masa ni nak balik dah..so masing2 berpecah keta..g haluan masing2...aku ke area brinchang n k ke pasar tani pagi tu..dapat lar beli berlonggok2 strawberry and sayur2 semua..huhuhuhu

 

hmmm..sambung nanti k..

 

p/s:terkeja2 ai..hissshhhhhhhh

2 comments:

miloicekaw1119 said...

ai..
pinjam anak org ker???
bile nk ade ank sendiri ni???

Ann GreenStrawberry said...

hehehe.sabo2...nanti coming soon