Pages

Wednesday, December 2, 2009

Sapa kata aku tak leh jamming...heyy plz k

hambikkk ko tajuk diatas...hahahhahaa..xnak kalah jugak..ok fine..balik dari aku ronggeng2  (shopping) ngn laki aku tuh..terus zassss kat umah..tengok dorang ngh jamming pulak...

 

wehhh..ni yang tak menahan k...huhhuhu..dah lama aku tak karok...pastu dapat pulak men XBOX games yang leh jamming tu..siap ada gitar n drum lagi k.. apa lagi heaven ar ipar2 aku  ni saama..wakakkakak...

 

dan dengan  selamber jugak..aku telah menunjukkan bakat karok itu dihadapan mertua ku...waaaaaaaaaadduuuuhhh..gilar lar weh... nyanyi2 pulak..bukan nak ngaji...astaga budak ni...mak mertua aku pun rilek jer...aku lagi selamba.dan anak2 dia pun selambe jugak..seb baik ko dalam umah..bantai kat luar..abis reputasi aku..wkakakakaka..menantu hantu betull..alalllala

DSC04031mmmm

ni lar kumpulan jamming aku tuh...see dah ready nak jamming ok.mula2 aku bertindak sebagai vokal..sekali cam malas dah..so sambung pulak jadi drummer...hahahhahaha....DSC04033mmmmmmmmmm

ok fine team aku bekerja sama..dan penuh kusyuk lagi tawaduknya kami..lalallaa.. dan mak mertua aku sound..anak2 beliau serta menantu (aku ke? mihahhaa..wat2 tak taw buleh) "kang bagus kalau ngaji pun camni..." wkakakakaka...pastu aku backup..."boleh jer mi.."wah..serius ni..menantu pandai menjawap...alalla..tapi tak lar kata gitu..cuma dia tengok2 anak2 dia ada bakat nyanyi n bakat main musik.. yelar..sumenya hafiz n hafizah...dapat pulak men menan gini..hambik...sekali sume tak hengat dah nak ngaji..ahahahha...

 

jap..aku nak seru...wahai2 adik2 ipar ku... nanti jamming lagi k.. ngaji pun sesama... ha..seee aku kan kakak ipar yang terbaekkkkkkkkkkkkk.... hahahhaha

DSC04034mmmmmmmmmmmmmm

see..mase men drum maseh sempat lagi k...hahahaha..sgt sonot...

DSC04037

hambikkkk... sekali beriya2 ni men..sebab masing nak dapat percent cantek punya...hahahhaha..

DSC04040

owh..koko yang cumel bangat..seyes deh...

DSC04042

later pizza boy datang..eh2..bukan..tu laki aku..yeah...dah abis jamming we ouls layan domino pulak... smbil tengok citer kingkong...hahahaha...giler..sume melayan...

 

sudahnya balik after maghrib...uhuhuhuhu...

malam nya pulak ada baca yasin umah nenek aku..tapi aku smpai dah abis weouls datang makan je lar....hahahahaaa..keji gile...

 

so berakhir lar weekend saya yang penuh drama itu..lalalla..

 

p/s: asal lar aku ni peninnggg semedang..gilo apo?

4 comments:

♥ QaseH ♥ said...

huhuhuhu...lawak r uols nieyh,,,ang pun ann emang x eh blaa.....

Ann GreenStrawberry said...

Qaseh : hahhahaah..cam biasalah...kalau sengal tu camtu lar jadinya...

Lynda said...

nak domino

Ann GreenStrawberry said...

lynda : hahaha..order skang...