Pages

Tuesday, December 15, 2009

Terima Kasih Jumaat

NOTA PENTING : KLIK SINI UNTUK SERTAI CONTEST CREATIVE EDITING.TQ

 

huwwwwwwwwwaaaaaaghhh!! geram betul lar... dah elok2 tinggal penutup je nak wat n3...sekali laptop padam...dammm ittt... geram mak nokkkk...dah2 kasi cool sket...tarikkkkkkkkk..lepasssssssssss... ok dah...

 

eh? jap...apo kono eh dangan tajuk kek atas nun...siap2 nak bertimo kasih bagai tu..uiii..acik xpaham do... yo lah cik..meh eden bagi jawapan eh yo... hahha... bukan apa...uolls notice tak dalam kelender..bulan disember ni kan...every jumaat adalah cuti??? ha..ha.. tak pasan??? pi cek kalender cepat... tengok hari jumaat... cuti kan? kan? kan?

 

ok lar tuhhh..hahaha.. yelar..mesti seronok ye dak? tapi adakan aku dapat bersantai2 dirumah mahupun diluar..??? non ado nye... yelar..ada je lar xtvt time2 tu kan..kenduri kawen lar apo lar..hisshh..ponek acik ni taw...tapi tak po do...kito poie jo lah..hahhaaha.. tapi aku sure korang pun sama kan? kan? hehhehe.kita serupa maaaa.. jadi luangkan masa2 cuti anda dgn xtvt berfaedah okkkk...

 

hmmm..korang.,,nak taw tak..aku dah berangan ni nak naek cameron this week..yelar ade kenduri kat perak..so sabtu ingat nak g naek cameron..tapi kan... hmmmm

Me : bang..sabtu ni pas g muaz tunang kita naek cemeron eh?

Mr.Shyir ; ha.. malas lar abang...

Me : alar...plzzzzz.. nak makan strawberry lar...nak petik n cicah strawberry ngn susu pekat..aduuhh syiok nyee... nyum..nyum...

Mr.Shyir : hmm nak sgt strawberry tu nanti abg beli yang kat giant punya tu.. ha..pastu makan lar puas2..

Me : eeeeee...orang tak nak...orng nak yg kat atas tue...yang kat giant tu taiwan mali..dah lar mahal..xsyodap...

Mr.Shyir : alar natikan mama sume naek sana..kirim je lar kat dia...kan senang tak yah nak naek2 dah...

Me : adoii..plz lar...dah terliur gile ni... kita naek balik hari pun takpe.. kalautak tido sana...

Mr.Shyir : hmmmmm... nt lar pk kan...

Me : ....................(masih pending sampai skang huh..sedih...)

 

ye korang..aku skang ni mmg nak makan strawberry yang kat sanun tu..xde yang sini pnya..dan aku wish nak makan kat atas sana..nak makan strawberry  dgn banyak dan janyanye..ada pham sume...? bagusss...

 

agak2..ak dpat tak wish list aku nie...boleh tulung pujuk Mr.Shyir saya tak?? hehhee

 

p/s : lebih ke tak nie? aiyoooo..camne ni...counting sudah..tapi...

3 comments:

ciare (^_^)v said...

wuaaa msti sedapkan mkn stroberi br petik ;p

p/s: ehh count jgn x count. i pon xtau nak count apedah. penin penin

Ann GreenStrawberry said...

ciare : ha tu lar..berharapan tinggi ni untuk memetik buah tersebut...erk??? count apakah... saya sedang kompius niehhh..hahaha

atty's said...

dpt g ke tak ..terbyg storberi gak nieh