Pages

Friday, December 4, 2009

UPDATE : Outdoor Session Mr & Mrs.Shyir

    

dah selesai semua..biasalar kan..mesti ada session outdoor pulak kan... so locatio adalah selang beberapa rumah je dari rumah aku..uma yangterbengkalai itu... now umah tu dah nak siap dah..wkakakakaa...

 

jadilar...janji ada location outdoor.. mana penah orang buat outdoor kat tempat camni kan..very the unique ok..hahahaha..lagi pun masa tak mengizinkan weouls nak ke location yang best2..

 

so enjoy the pic ok

ain-sanding-8R     DSC_0516   DSC_0528       

boring pic cover2 nie..sekali nak wat muka hudus pulak..hahaha..cam biasala kan..cam lar uolls tak taw kitorang laki bni ni camne plak..DSC_0566 DSC_0567 DSC_0569 DSC_0577   DSC_0585    DSC_0523  DSC_0526 DSC_0529   DSC_0560    DSC_1001  DSC_0013 DSC_0017 DSC_0024 DSC_0025 DSC_0035 DSC_0043 

DSC_0578

DSC_0902 DSC_0905 DSC_0952 DSC_0978 DSC_0005

ha kan..dah hureyy..hureyyy tu,,,,weouls dah kawennn...!! bebas...ecehhhh...

  DSC_0057

DSC_0592

finally...hehehehhe....dh boleh duduk sebilik..alallalalala..tetttttttt...

 

hmmm..banyak lagi..malas pulak aku nk published banyak2 kn..cukup lar ni..

 

semua pic ni hasil dari 3 offical photog aku..so nak khidmat mereka.sila roger kak moon ok... She n team is the best..hehhehee...

 

p/s : nanti aku update lagi pasal kawen ni... alar yang  tinggal2 and suasana kenduri..also best pic edit...huhuhu

4 comments:

illa said...

ain..meh sni nk bisik sket..
ko cantek..tk tipu ni..
perfect!
btw,kak aini tu kdai kat area mane ek?

Ann GreenStrawberry said...

illa : wehh..bisik balik kat ko...huisshhh...cam tak caya lar ko cakap gitu..malu wokkkkk....hahahha..kedai tu kat senawang..matahari heights

ciare (^_^)v said...

canteknyeee...tiap gamba pon cantek. pengantin pon sporting. huhu. kalo mk dia dah kerut2 dahi dah ;p

Ann GreenStrawberry said...

ciare : adeehh..u jngan puji ai sngat nyahh... kembang muntut sudah..hehhe...