Pages

Thursday, December 3, 2009

UPDATE : Majlis Bersanding Ann

Ya Ampoonn!! lama pulak aku peramkan citer kawen aku kan... dah bulan2 dah..tapi tak abis cito..hhahaah..al-maklom lar.. penyakit M tu kan ada..haahhaha

 

Previous citer nikah n Malam berinai kan…

so esok nye plak.. bersanding…

Tema adalah Biru Gelap + Putih Silver

DSC_3878 i love this picture at all..serius...ni gambar size A3 yang dapat dari Kak Moon tu...gantung kat bilik Mr.Shyir at semenyih..

DSC_3899   pic ni lagi aku suka..dah macam Permaisuri agong dah ni..hahahahhaa...perasan sudahhDSC_0322-e

DSC_0117

  Feeling Model jap..

DSC_0292

 

Red Carpet pun Bermula

Majlis Sanding 12.30 tgh hari..tengah2 orang ramai tu..mmg crowd sungguh weh... mase ni dbar tak hengat.. yelar...orang duk tengok kita kan...mata sume tumpu kat pengantin..camne mak tak nerves nyahhhh...huhuh...senyum pun dahplastik..tak taw nak senyum camner..hahahaha

DSC_0195

Ketibaan dayang kecil bagi bunga

DSC_0213

Di iringi oleh Penari2 serta Dayang2

DSC_0222

Persandingan penuh dengan protokol..cuz ikut cmne yang wedding planner kata...malam lepas nikah tu...ha ko..ade rehersal tau..jgn men2..hahha...penat aku...

DSC_0242 DSC_0246  DSC_0236     Bersanding dengan pelamin yang dibuat oleh Landskap Arkitek..

Pengapit adalah cuzen aku dan lelaki pula kawan Mr.Shyir..dia pun nak kawen dah tak lama lagi...hahaha..kena badi sudah..DSC_0256 dihiburkan pula dengan penari-penari zapin asli..mase ni mmg sgt crowd ok...dah macam tengok apa tah..

DSC_0297

Acara merenjis pulak..ikut turn by turn..mula parents aku..then baru lar family belah mertua..

DSC_0280  bapa mertua aka bapa Mr.SyirDSC_0677-fp

Acara Potong kek pulak DSC_0684

kusyuk nie..hahha..rasanye sket jer..biaslah pengantin..harap amik gambar je lar DSC_0697 DSC_0335  makan time.. we ouls dapat makan sket jer...plz..jadi pengantin mmg jgn harap lar ko nk makan bertmbah2..harus makan sket dan ikut acara seterusnya...walaupun lauk tu amat lar sedap..cisssss!! nak repeat balik lauk tuh..DSC_0648

sempat lagi...mihahahhaha

DSC_0463

time ni dah letih duh...hahahah...

 

okay ni time sanding...nanti aku update pulak pasal outdoor dan lain2 k..

 

p/s : sapa2 yang nak kawen tu..nak cari baju yang lawa2 dan harga yang berpatutan boleh bagi taw ann k..

15 comments:

illa said...

ain..cantek..
i lmbt smpai..huhu...
tk dpt nk tgk mase ni..

Ann GreenStrawberry said...

illa : hehehhe.tQ..takpe2..aku sajikan ko ngn gambar2 aku lagi..hhee

Lynda said...

cantek

aDieyZa said...

kalau dh cun, pakai apapun cantekkkk..

ruginya x kenal kak ann dr dulu.. kalau x, leh dtg on that day.. sbb nmpak beshhhhhhhhh sgt..

Miss Moon said...

adieyza ...betol akak pun setuju sangattttttttttttttttt

wey ann baju nko mmg meletop2 kay ...kak aini make up plak mmg lawooooooooooooo mmg cam permaisuri la ann

CikPuanMiera said...

terbaikkkkkk la

♥ QaseH ♥ said...

law kiter jau kat pahng pun ann leh tolong kerw,hehehehe

Nursyazwani & Noor Liana Amira said...

ann..nak tanya pelamin tu camne harga..cun..khemah sume 20 bijik ke?

Ann GreenStrawberry said...

adieyza :hahahha...pakai apa pun cantekkk??hahah.teeeeeeeettttt...maceh2... ha tu lar..asal tak kenal ann cepat2...

missmoon :kevavooommm kak oiiii..vougeh the vass mak..hahaha....tu lar..pasni kasi akak meletop vsss vasss ngn abg sutan..hahhaha

cik puan miera : terbaekkkkk....

Qaseh : hmmm..tu kena tanya tukang mekap ler..cik abang pulak orang mana?

wanie : pelamin sponsor by my uncle lar...hehhe...khemah takde lar sampai 20 bijik... tak ingat ler bapa..hehheh

Nursyazwani & Noor Liana Amira said...

alah..br nak tau harga..hehe..
x jemput pun kite ari tu kan..xpe2..

Ann GreenStrawberry said...

wanie : ish...rasenya dah jemput dah..hehe...xpe lar..dah sudah pun

yantie said...

cantek..=)

Ann GreenStrawberry said...

tantie : thanks

nur easy said...

cantik baju sanding. kenan pulak dgn warna biru ni..;)

Ann GreenStrawberry said...

nur easy : Color tu mmg color baru.. tu pun jenuh mencari banyak butik...