Pages

Thursday, December 3, 2009

Kiki itu comel sangat

Adik ipar aku ni JAY..adik 2nd Mr.Shyir ada binatang peliharaan beliau.. kalau orang len tu..mesti nak bela kucing lar apa kan...sekali adik ipar aku ni boleh plak bela tupai..tapi bukan tupai jenis biasa2 tu... ni tupai yang korang tengok dalam madagascar tu..alar yang kena bulu tu lar..joget2 sama tue...hisshhh tak ingat lagi??? ah pedulikkk..hahahhahaa

DSC02157

nama beliau adalah KIKI....seekor jantan..kecil dan sangat cumel..dibeli dgn harga RM300 saja...best gila weh bulu dia..aku buat2 men lagi... ko tengok dia makan anggur... habis ok...hahahhaha

DSC02159  kecik je weh menatang ni..tak leh nak pegang2 sangat sebab lincah benar.. tapi aku mmg suka ngn bulu binatang ni...huhuhuhDSC02158

hahhhaha..perempuan ni mesti ado...lalalalala..nak bela jugak ar....tupai ni spesis sugar glider...

 

 

ha menatang ni lar...hahaha..funny giler..

weh...aku nak bela balik kucing parsi...setelah bertahun ku tak bela..now minat itu datang semula..wahahhahahaha...

 

p/s : hmmm...aku dah giant pulak nak berjamming..huhuh..."Bang..nak XBOX games boleh??"

8 comments:

CiK By said...

dulu ade sugar gilder ..dah mati :(.. kalau nak cantikkan bulu dan gemuk..bagi dia makan madu.. ;)

aDieyZa said...

sgt comel!!

Ann GreenStrawberry said...

cik by : yeke...hehhe...nati ann kabar kan kepada adik ipar ann..hehe

adieyza : comel kan..huhu

aDieyZa said...

tp kak ann lg comel...

norhaizan said...

comey ar tupai tu..kecik macam hamster la plak..

Ann GreenStrawberry said...

ADIEYZA : wah...pandai ko puji ye dik..huhu..takpe.tocei kak ann kate..hehe

norhaizan :huhuh,,,kecik gile...tapi best taw pegang dia

♥ QaseH ♥ said...

tomey...

x gigit org kerw,,,hehehehe

Ann GreenStrawberry said...

Qaseh ; gigit lite2 jer