Pages

Friday, December 4, 2009

weekend je mesti penuh

Salam jumaat uollss...penghulu segala hari..huhu..ece2...

ha..apa kena plak ngn tajuk diatas tu..bukan apa uolls...sure kan bilatiba weekend je kan..mesti dah ada program..nak2 cuti sekolah camni.. ya ampoonn.. mmg lar uolls.. susah nak kata...kadang2 rasa cam tak cukup masa nak spend time dgn family ..ada jer xtvt kan...

start je cuti sekolah aritu...weekend ade je majlis yang nak kena attend..kenduri itu ini lar...kenduri kawen lar..dinner lar....and macam2 lar kan...im sure korang pun camtu kan..

ok fine..aku pulak...every weekend till end of Dec mmg full jer... adeehhh..mengalahkan PM dow..hahhahaha...tapi xpelar nak wat camne kan...orang dah jemput datang je lar..bukan kena bayar pun..malas dapat mengisi perut kita secara pecuma wat...hahahhahaha...

mana lar tak gomokkk kan... musnah lar diet ku ini...plsssss...i hate my weight now @$@%@^&@*!! !!!!!!!!!!...rasa naksedut jer lemak2 yang ada nie....pls..malas nak citer pasal weight2 ni..wat sakit hati jer...mihaahhahhhaa..

so korang camner..? ready untk menyebokkan diri uolss di hari weekend ye...hehehehehhe....

to Pn.Ciare & Pn.Miera... amacam plan??? bila mau kasi confirm nie...roger2 hokay,,,,

p/s : arini dah jumaat kan..? kejap nye masa berlalu..huhuh

8 comments:

ciare (^_^)v said...

dah agak dah nama puanciare akan disebut ;p anyway badnews, hubby have to work all saturdays n sundays in december. punah harapan ku nak bercuti T______________T

marahnyee i nyahhhh. kompeni jepung kejammmmm.nak balek kmpg pon cancel. wuaaaa nanges 3 baldi T_____T

psstttt: kena buat entri marahkan kompeni jepun nampaknye ;p

aDieyZa said...

happy weekend kak ann..

CikPuanMiera said...

adoihhhh.. br jek nk kasik cadangan minggu depan.. haishhh

Ann GreenStrawberry said...

ciare : adehhh..camne ni nyah oooiii....kita dinner lar kalau gitu... hahahaha....

Mk mmg tak leh cuti langsung ke? haiissh..terukk lar kompeni jepungg tuh.. sian MK tak leh rehat lansung...haiiyoooo...

Adieyza : hehehe.tQ..u too..

Ann GreenStrawberry said...

miera : hmmm..mgu depan tu ok..tapi kita wat dinner je lar...

ciare (^_^)v said...

makin kering suami beta.hahaha.dinner bleh kot.so bila dan di mana?nti mau gesel2 mk dgn harapan dia setuju.huhu

dats i always ke mn2 sorg.shopping with girls,movie with girls,kenduri with girls,lepaking with girls...hmm gaya mcm single aje.hehe.naseb ah kite jenis bdikari sket

♥ QaseH ♥ said...

nk itot,,,,

Ann GreenStrawberry said...

ciare : ok2 kalau dinner say yes ler..

Qaseh : muleh2..