Pages

Tuesday, December 29, 2009

Cik Puan Ann + 4 dara menggedik

NOTA PENTING : KLIK SINI UNTUK SERTAI CONTEST CREATIVE EDITING.TQ

Siang nye tu kan..insiden Malang tak berbau tukan..? sepatutnya kenduri kawen 2 tempat... yang aku dua2 siang nye tak gi..sudahnya gi yang kat seremban je..tu pun dah malam..bukan apa..orang dah menjemput lama dah... lagi paksu aku ni mmg kamceng nagn aku..so weouls family belah pantai lom g lagi..repeat malam tu jugak...

kat sini pulak..malamnye ada buat joget lambak..yes!! u know joget lambak kan? hmm..sakan wookk orang2 taman ni berjemaah terkinja2 berjoget sakan (hmmm..astagfirullahalazim... apa nak jadi lar..). Malas nak amik port sangat..dah mmg tradisi orng sini kot..whateva lar..

pengantin ni pelaminnya kat luar..deco by paksu ku jugak..ok quite nice... makanya bila kami sampai disitu..lepak2 makn2 cmtu... terus cam feeling2 nak bergedik2 dipelaminan secara sopan...mihahahha....

weouls berlima taw2 je lar..mmg happening sebenarnya..since aku lom kawen lagi selalu no berjimba dgn mereka.. even they still study and im the one who's working..tapi tak pe lar... ok per..tapi berjimba secara sopan lar..sebab laki den ado..harus kekal kesopanan dimana2..hahahhaa

aikk!! tetiba terselit keala budak kat belakang tu..owh..si Adam baru sunat tu..ish2..sejak2 ni dia banyk tol ckap..asek laser ke mulutnya...huhuh

huhhuhu..see..sopan kan ai? ehehhe..laki ai kat depan tu taw..duk perati jer.. yelar..kat kemah nun tu orang tgh berjoget2 sakan cam kat club je den nengok eh...huhuh..seyes taw..ko taw lar..siap poco22 dalam gelap2 tuh..berlampu lip lap disco tu...sekali pasang RnB lagi lar..semua sejibik kat club... while us stiill maintain to be polite n pretty..hhuhuh..

uiksss..dah tinggal berempat pulak..yang sorng lagi dah bertalipong ler pulekkk...

menutup pipi ku yang botox itu..wkakakka...

kami the sengalness...

sayang mereka ini..weoul mmg kamcing lar...fyi, dorang pun ade blog taw..if free bleh visit mereka..~~~ yang hujung baju putih tu Ziera, AdeQ (Baju hijau) n Anis (Baju Hitam). yang sorang lagi tu non ado lagi blog nye...tak lama lar tuh nanti tu..

 

malam tu around 11 lebih  lar kot..chow dari majlis tuh..terus balik umah..zass tido tak sedor..ahhaahhhaa..

 

p.s : bengang tol ngn laptop aku ni.. bleh plak dia mati2 hidup nie..cissss dellll toll..

5 comments:

miloicekaw1119 said...

kenapa cik puan pulak???
cik=belum kahwen
puan: dah kahwen

nysa said...

puan tuhh sebab suda bersuami..and yg cik tuhh sebab belom ade baby..
ye kowt...hahahaha

ainey said...

hey.!
slh slh.
kami still anak dare oke.
dy sude jadi mak dare.

Ann GreenStrawberry said...

milo : haa..mmg cik puan lagi...sbb dah kawen tapi blom ade baby..hehhehe

nysa : yezzaaa...cool kan..cik puan beb

ainey : hellooo... mak dara blom ok..

.ziera. said...

siap promote blog ktorg ag..
cayalah sys..
syg u lebey ar cmni
hehe