Pages

Monday, December 7, 2009

Dinner Steamboat at Sunway

Salam Isnin..ceaa..mukadimah bagi salam dulu..hehehe

 

Jumaat lepas balik kerja terus ke Usj..cuz malam tu ada dinner ngn member2 Mr.Shyir..kira best fren dia lar...so singgah umah adik ipar tu dulu solat maghrib then pick up member mr.Shyir sekali...

 

Dinner reservation start at 8.00 pm..tapi biasalar kan..tunggu2 semua..so lambat sket lar.. Kawan mr.shyir yang belanja ni pulak..sempena dia nak bertunang 19hb nie... lagi pun dah berjanji ngn budak2 ni nak belanja makan...cam biasalar kan...bab2 makan ni mmg tak leh nak tolak..cuz tembolok kami adalah besar..miahhahhaha

DSC04076

Tuan Besar & Puan Besar..(sbb kami dua2 besar..lalallla)

 

We ouls bersteamboat kat Flamimg steamboat sunway..kalau korang perasan kat area hotel Sun inn tu lar..kat situ je lar..hmm..malam tu a lil bit ramai..tapi seb baik dah buat reservation.. semua nya 7 pax yang merabakkan poket Isz (Member yang belanja tu..)eh bukan salah kami...dia yang nak belanja..hahahhahaa

DSC04055 as usual seh..sementara tunggu sup tu didih...haruslah snap2...hheeh..

 DSC04056

Mereka yang sedang menunggu..hehehhe

DSC04057 wah..tetiba aku buat muka comel gitu..wtf seh??? dush2...

DSC04058 masa ni dah ramai dah..dan makanan pun dah abis..mana taknya..menu adalah buffet..boleh pilih apa2 jenis yang ko nak steamboat kan..jangan stim lain plak..teetttttttttttttt..lallalaallala...

DSC04059

ok fine..mmg makan banyak gila...eventho tak makan nasik pun..tapi makanan lain..?? hhahaha..pk sendiri sudahkan..masing2 juga membawa couple..kecuali 3 jejaka yang belah ujung tu...haha DSC04061

the cute couple..Moonjay & shasha.. Jay adalah adeQ ipar aku..yakni adik 2nd mr.Shyir.. guest what umur gf adeQ ipar aku ni? hahahah.so young dow...xpe2 doakn kebahagian korang k.. DSC04062

ni pun sama..Ameer & Miera.. couple muda jugak..yang si ameer ni mmber Mr.shyir jugak..kesimpulannya dorang ni mmg member yang sporting lar DSC04063

Isz & Wan..baju merah adalah not available akan bertunang..yang sebelah tu adalah single available..dos yang nak kenal bg taw k...ceehhh..dah maca agent carik jodoh plekkkk.....  DSC04064

ha..ni lar yang tukang belanja we ouls...thanks isz..harap ko di murahkan rezeki n panjang umur..serta buleh belanja we ouls lagi..hahahhahhaha.... aminnnn... DSC04068

si jay ni pulak dah kekanyang masing2 wat hal lar kan...dah pakai sepit bagai dah tu..lallallalaa DSC04070

bff..auuuwwww...heheh..Kiri tu adalah ZZ deska...single lagi kot.huhu DSC04071

dan seperti biasa..suami isteri ini..adalah sengal sentiasa..laaalalla..konon2 X kat chopstik tu cam suh benti makan lar kan..sekali nan ado..hahhahaaa... DSC04072

dah mula dahhhh.. DSC04074I LOVE HIM SO MUCh... waaahh..tetiba wat ayat jiwang2..huhuh.... ye lar dah buring lar tuh..duk wat gaya2 gitu hahahahha

 

malam tu makan + burak dan lain2..sehingga kul 10.30 pm..hahha..lama giler..pastu tak puas borak sambung lagi kat umah jay pulak..kay USJ tu... ha...ko..hambiikk... layan DVD pulak..sudahnya gerak dari umah Jay ke semenyih kul 1.30 am dari umah jay..masa tu aku dah pening kepala dah..yelar dah tertido pastu kejut balik pulak....

 

sudahnya sampai semntih kul 2.30 am...ok fine..kepala mmg pening gile..terapung2 dah...tido kul 3.00 am.. sok pagi bangun stil weng2... ahhaahahahahha....

 

p/s : hmmm..puas hati aku jadi housewife weekend ni..hahhahha

5 comments:

Lynda said...

sy penah makan kedai ni,.tapi seoul garden lagi best ann

♥ QaseH ♥ said...

wa bst nyer,,,,

ha jdik ker prjumpaan te??

hehehe

Ann GreenStrawberry said...

lynda : ha yeke? hmm..haru g nie..echhhh


Qaseh : hmm...blom final lagi..masih diskusi lagi nie

norhaizan said...

yer..seoul garden lg best..hihi..(saja menyebok)..blog ni menarek la macam tuan dia..gambar orang semua nampak ceria bangat

Ann GreenStrawberry said...

norhaizam : hmmm kalau gitu akan di terjan seoul garden tuh... hahhaa...toceiii cik izan..hehe