Pages

Monday, October 5, 2009

Dah berFrame



aritukan dah dapat A3 picture dari kak moon tu kan..
so agak excited jugak lar untuk memFramekan..huhuhu..
sungguh teruja ye....
mula2 nak beli..tak teringat plak kat umah mertua hubby ada beli frame a3 tu kak ikea aritu...
ada lebih pulak..
eh2..cam tau2 jer we ouls ade frame putih kak moon niieee...
i lykeeeee!!!!...sgt sepadan ye..sebab pic tu dah lar hitam putih..
kena plak ngn frame putih..
haaalllaaaamaaakkk... sungguh menakjubkan...
mihahahahha..haiisshh~~ dah mula poyoss plekkkk...hihi...
:: kebetulan ada lebih dua yang tak digunakan..bila dah.frame..sgt cunnnnn.... ::
:: dan di gantungkan di dinding bilik we ousl yang best itu.. satu umah aku satu umah mr.Shyir..baru adilkan..? hehehh ::

anyway..thanx kak moon...aduhhh..teruja tol ngn pic balck n white ni..
terasa nak print gini lagi...hehehhehe...

p/s: hmmm...nati nak print pic yang banyak2 tak di print itu..hahahahah

4 comments:

eazy said...

tak sabo nk kawen=)
tapi dok jauh tak best.
btw kak ann.ari2 org masak pizza tu.hehe

Ann GreenStrawberry said...

eazy : tak sabor sila cepat2 kawen..mihahaha..sabor2..hiksss!! jadi tak pizza tu? hhehe

atty's said...

canteknya gambar perantin ..

Ann GreenStrawberry said...

attys : maceh2...hehe