Pages

Friday, October 30, 2009

terasa nak makan dan buat Mee Rebus

 

korang taw kan..kalau aku buh gambar makanan ni.. apa makna nya???? haaaa.........pandai2 pun..tandanya aku nak masak kan? kan?...miahhahaa..

okay2.weekend insyaAllah aku akan masak menu ni..tetiba je nak makan menda alah ni kn...so nanti kalau jadi lar ye...aku share lar ngn korang resepi nya..mana taw korang leh cuba ke?

sgt senang taw...seyes...hasil sgt memberangsangkan...huhuh...

wait n see okay dearest..hihi..

p/s : suggest sket korang nk suh aku wat n3 pasal apa? cuba cite sket? huhu...

6 comments:

lina said...

selamat memasak ya jgn lupa update hasil nyer...selalu beli paste jer.

atty's said...

terasa nak makan mee rebus gak ..huhhuhuuh

Ann GreenStrawberry said...

lina : wokehhhh...nati di update segera

atty's: huhhuh..boleh jer..

ciare (^_^)v said...

.post {
margin:.5em 0 1.5em;
border: solid #FFFFFF 4px;
background:#000000;
}

haa ann ni codingnya.
border tu utk border putih dan sizenye 4px

yg background tu pulak adalah #000000 means wane itam...ok x?

Ann GreenStrawberry said...

ciare : okay..toceiii

mrs.edy said...

makin tombam ler mr.shyir kamoo...wife die rjn masak...terigin gk nk tgk edy tembam gara2 air tgan i...=p