Pages

Monday, November 2, 2009

ciri-ciri dah ada tapi bilakah ?

 

Salam Isnin

Sorry agak lambat mengupdate..kebizian melanda...

 

Hari sabtu tu aku ada kenduri cukur jambul kakak sedara aku..so time marhaban aku tak p..sebabnya bz ngan anak-anak...wah tetiba da beranak kan? preggy pun blom heboh plak ko bz...dush ko ann!..hehe..

 

owh..ye..faris n fahmi datang week lepas...owh..rindunya ngn dorang..lama tak jumpa..lama tak nyakat budak2 ni..so weouls g kenduri tu around 11 lebih lar..seb baik dekat 5 minit pun tak smpai...but b4 tu singgah klinik jap cuz si Faris ni demam pulak..

DSC03771

makanya aku kena pegang si kecik ni while mama dia g klinik sat kan..so berangan lar jadi cam anak sendiri.huhuh....walaupunnnnnnnnnnnn....owh sdih...sob..sob..sob,,,

DSC03773

fahmi ni pulak..tak meragam sgt...tak memilih orang...dengan aku n mr.shyir mmg serasi je lar...see...ciri2 tu dah ada..kalau dorang ni balik umah aku...mak pak diorang ni senang jer kerja dia...aku boleh mandikan, pakai pempers, susu kan..(botol ok).. dan lain2..mama dia just monitor je lar...so not a big deal...sonang je keja2 ni...

DSC03774

wahhh...dah macam anak sendiri ni...tetiba rasa nak ada anak sendiri...hmmm...doa2kan aku ye..amin...1000000000x... semoga Allah kabulkan doa aku dan kalian... ye..kawan2..bukan mudah untuk mempunyai anak ni..Allah tu yanng maha berkuasa..jadi tunggu, usaha, doa dan tawakal...InsyaAllah suatu hari nati DIA pasti memberi rezeki itu--

 

those yang dok tnaya..bila lagi? tolong stop lar wehh...faham2 dah ar...ko tak yah heboh2 nak tanya aku ni... meroyan aku nak jawap..tak ke ko rasa ko da sakit kan hati aku bila tanya soklan camtu??? lu pikir ar sendiri...sebelum aku seligi...faham!

DSC03775

Mr.Shyir asik melekat je ngn si Kecik ni .... seroonok je tengok dia dah ada ciri ke bapaan..owh GOD pls make our wish come true...

DSC03776

Happy to kiss...hehehe...sweet lar pulak... fyi, aku kalau pegang baby lelaki mmg no problem..boleh kata mmg baby lelaki di suka lar.tak meragam..cuba bagi baby perempuan kat aku..nan ado nak melekat lama..hmm..tah lar..orang kata kalau bby tu tak serasi ngn kita makna nati kita dapat jantina yang berlawanan lar...contoh lar..baby girl xsuka kat aku..nati anak aku kandung  tu lelaki lar..ha camtu lar kot..me no idea...apa ya Allah bg aku trima..janji sihat n sempurna

DSC03779

hoh..sgt baik nye..si kecik ni...suka kena pegang...apa lagi....

DSC03781

ni masa kat umah kakak sedara aku...yang aku pegang tu lar yang dicukur jambulnya..baru 3 month..PUTERI DaYANA.. fuhh..sodap eh namo ye...hehehhee...yang sebelah tu..si Faris abg si fahmi..dia tak sihat..domamm....

DSC03782

abis rambut kontot dok tobek sana sini...haiyooo..suka tengok camera maklong eh..hehhee...

 

pastu makan2..lepaking jap..choow balik umah...hmm..ari sabtu tak banyak xtvt..just lepak2 kat umah..men2 ngn budak2 ni...

 

p/s : sapa nak tengok aku masa aku sekolah dulu...? sure korang cam xcaya itu aku..wakakkkakaa.

7 comments:

ciare (^_^)v said...

betul lah anm...my heart tersentuh dan terhiris bila tiap kali suami tak kekok melayan baby org lain....tersentuh sbb alhamdulillah sgt10000x dia dah tnjukkan sifat2 kebapaan secara serius...dan terhiris kerana...u know lar y kan....uuuhuk uhuk...Ya Allah makbulkan doa kami. Amiiinnnnnn

lina said...

Insya Allah ann, usaha, doa dan tawakkal....

Ann GreenStrawberry said...

ciare :tu lar..nak buat camna...hubby kita ni tak kekok layan baby..mmg dah ada ciri2 kebapaan ni...tapi nak yang kita pulak terhiris lagi terguris...tak taw lar..kadang2..sakit hati tol org duk2 ckp gitu...takpe lar...semoga Allah makbul kan doa kita ye..aminnn...

cia, bila mau lepaking ni...huhuhuh


lina : aminnnn... ann sedng berusaha ni kak..tak taw..hanya padaNYA ann minta...sob...sob...

♥ QaseH ♥ said...

sabar la ek,,,

x der rezeki lg tu,,,,

kirter doakn untuk dyer k...

abaikan jerw mulur org tu...
kiter bkn leh nk tutup kan,,,,

nieyh seligi tue cm no????
mak kiter pun rajin gune pkataan tu,,,

can u explain to me dear


lg satu link la kiter ann...dyer x link lg cz law kiter nk komen dye mesti kena masuk pasword taw,,,link ek,,,or follower kiter

ciare (^_^)v said...

kite lepaking pas raya aji kat umah ann lah..hihi..jauh sket perjalanan..kekekeke..miniopenhouserayaaji pon okek =D

Ann GreenStrawberry said...

Qaseh : tah lar...sakit hati tapi nak wat camner.tahan je telinga ni..seb baik tak bernanah taw..hehehe...
ok nati kita link

ciare : waahhhhhhhhhhhhhhh...takot ooo..saya blom ada umh tetap lagi...pi dinner sudah..ahahaha...

♥ QaseH ♥ said...

bes la ann,,,,

pekak jer tingge tue....

tgok inai kat jr pun ader lg kan...so still pengantin kater kan jerw,,,hukhukhuk