Pages

Friday, November 20, 2009

ada ke bahulu bajet?? feliknya

Sari berita penting... ecehhhhh... cam baca berita pulak gayanya nie..hehhhehe... cuba korang tengok sket kat keyword aku bawah ni..

nnfg

ye..ini adalah keyword hari ini ye....tengok yang aku highland box merah tu...??? hahahha...nak tergelak aku..wkakakaka...

 

seyes...!! ada ke BAHULU BAJET UNTUK PERKAHWINAN..?? hmmmm..maksud ai..bahulu bajet... yang camner tu...hmmmm..xdapek acik nak kata ni...hehehehe... owh..kepda yang google ni... kalau nak bahulu yang ala2 bajet... g lar cari kat tempat2 IKS ni..kadang2 dorang ade buat..tapi selalunya nak harga murah..kena amik kuantiti byak...baru lar dapat yang cam bajet tu....

 

tapi masa saya kawen tu..ai bg tetamu bahulu kemboja yang besar tu..tu pun dah 90sen dik... kat sepang ye ai tempah..so sapa2 nak bahulu tuh...boleh lar kontek saya..hehehe..tetiba je..eh..tapi betul lar...

 

yang len2 diatas tu biasalah... masing2 google resepi .. cam lar aku handal sagt memasak.tapi sekadar sedap di tekak tu ok lar huhu....

 

okay lar tu je nak citer... bak kat ciare..blogging itu dadah..ye lar cia..mmg addicted pon..mesti nak update even n3 busuk jer..hahahhaha...

 

p/s : weekend ni nak plan  g mna ek??? hmmmmm...wahai suami ku..kemana kita weekend ni???

4 comments:

mAr@ZiEy said...

90sen kak..bahulu yg ade mcm2 bentuk tu ke..bentuk ikan tu ke..kat Kajang..50sen

Ann GreenStrawberry said...

dia cam bentuk bunga kemboja tu..yang besar...

♥ QaseH ♥ said...

sedap tu,

da tu truk cipmore sodap yunk,,,

kwn kiter tgok gr ann kwen taw dr blog kiter r ckp ann nyer wedding grand owh,,,cm ank dato kwen,,,,

Ann GreenStrawberry said...

Qaseh : huwaaaaaaaaaaa...terkokuittt makkk...hahahah...anak dato ker??? miahha..nan ado lar yang oiiii..