Pages

Tuesday, November 17, 2009

berdating tengok movie sambil lepas gian

uikkksss!! apa motip tajuk diatas ditulis sedemikian???? hmmm....memandangkan aku tak bape sihat arini...dan sebentar tadi aku baru jer makan ubat selesema yang agak kuat..dan pastinnya akan kiookkk jap g....makanya..aku wat n3 laju2 buleh?? heheh..

 

last nite mmg dah plan nak kuar berdating..almaklom..sementara blom ada handbag kecil (anak) nie..buleh lar nak dating2 gini..dah ade nati susah ler...hohohoho..so...dah lar semalam..dari pagi ke malam dok hujan semedang je kan.. jadinya dengan ai yang selesema ini...pergi lar ke JJ seremban ni untuk mentengok movie 2012 tu lar...yang duk digembar gemburkan tu....seb baik tiket Mr.Shyir dah beli siang nye tu...hohohoh..gooodddd....suami yang bijakkkk..almaklom kan senang full house citertu....

DSC03935

so..b4 citer tu start 9.45 pm tu..terusss zassss mamam kat kfc...hihihi......set kat pinggan tu aku punya..sebab trperdaya ngn  iklan sate kfc tuh...waakakka...mr.shyir pulak amik twizzer tu.... DSC03936

ceceececce..ko tengok mr.shir dok cover yang dia sedang on9...wakakaka....see...sapa kata dia  muak ngn gajet nye tuh???? huhuhuhu..xde makna hokay....

DSC03937

later baek aku makan kan...tapi we ouls sesama on9 ler...apa lagi..kehkehekeh.....

DSC03938

cam biasa...adegan sengal2 sudah tiba..aksi suami ister uang tidak malu mempublishkan wajah sengal mereka...wakakakakkaka

DSC03940

this mamat haa.... he add extra cheese for his cheezy wedges nye tuh...walaweeehhhh...itu lemak dah brape yang ooiiiiiiii....

DSC03941

di sebabkan sang suami sibuk ber0n9.. makanya aku apa lagi..snap sendiri lar...

DSC03942

oowwwwwwwwwwwwhhh... sate itu tidak sedap masinn..tapi ai bedal licin jugak...perempuaaannn gillaaakkkk larikkksssss....!!! hehehe

DSC03943

dan pasangannya........ omg..di mmg camtu..teruja makan twizzer beliau... umaakkkkkkkkkk!!! smpai juling hokay!!! dia kata...WAJJIBBBBBBBBBB masuk pic ni...again???? hmm..whatever..ai still sayang u maaaaaaaaaaaaa....

DSC03944

ha...punya lar susah nak abiskan sate tuh...sampai dah senget mata aku..wkakakakakkkaak.....

DSC03945

later pas makan...we ouls nak kat dalam jj tuh...g main games kat atas...alar..games kat tempat kids tu lar kan...duk main games basketball tu..ekceli weouls dah addicted dgn games ni..sngat best hokay...huhuhuhuhu...addicted kat dalam ipod tu mula2..lepas tu sampau dah bawak men kat games lar pulak..sanggup ooo tukar token bnyak2..huhuh

 DSC02138

 

dah aku jugak tak ketinggalan...duk kusyuk men jugak..ehhehhee......

 

pas tu dah agak kul 9.40 pm tu..terus zaassss naek tengok movie pulak..biasa lar..2012 kan citer dekat 3 jam...overallll okay n sangat menarik....terbaeekkkk punya citer.... tapi tu sebenarnya gambaran hari kiamat....pengorbanan ayah, kepetingan tolong sesama manusia, dan lain2..insaf jugak lar tengok citer ni...

 

dalam hati tu...Ya Allah sungguh besar dugaan mu..kuasamu..hingga bumi ini terbalek..kuasa alam itu mengatasi segalanyaa.... eckeli bagus jugak citr ni kuar... atleast..dia bg hint kat kita camner hari kiamat itu... dan realitinya lagi dasssyaaattt dari citer ni.... jadinya..petunjuk dah ada....ada baiknya kalau kita bertaubat ye tak...harap2 Allah akan terima taubat kita semua..Aminnn....!!

 

p/s : aku gigih ni buat n3 nie..kepala dah wennngggg ni..adehhhh!!!

7 comments:

♥ QaseH ♥ said...

hehehe,,gambor law mengedix laki bini x sah,,,hehehehe..but ok jerw shuker r,,,

[z@ck] said...

ahahahaha..
pasangan sengal bagi kat akk and hubby..

Ann GreenStrawberry said...

Qaseh : wakakakakak..wajib ada taw

zack: ehehhehe... pasangan sengal...wakakka..lawak lar ko ni dik...

Lynda said...

seronok tgk ann happy je

aDieyZa said...

salam kak ann..

nice blog.. suka tgk muka akk.. cute..

thanks bg link ttg kak moon.. zana akan gunakan khidmat kak moon pd mjlis ptunangan zana nnti..

Ann GreenStrawberry said...

lynda : hooo ok2..tQ

adieyza : wasalam...lar..yeke...toceeeiiii... good..pastinya gabar zana tu terbaekkk wookk dari kak moon

aDieyZa said...

kak Ann..

terbaekk pun xleh lawan gmbr kak Ann.. sbb kak Ann dh original cute.. x make-up pun cute..