Pages

Tuesday, November 3, 2009

Al-Fatihah

Salam petang semua..
sorry agak lambat mengupdate n3 untuk harini...
tidak sempat nak buat n3 pun...
okay those yang nak taw kenapa aku tak berupdate today..
sebab nya...

malam tadi dalam pukul 10.30 pm aku terim berita yang nenek sedara ku itu dah pergi meninggalkan kami buat selamanya....
Meninggal akibat sakit barah hati + kencing manis dll yang telah bertahun beliau menanggungnya....
hanya bertahan seminggu sahaja selepas aku ziarah last week...

meninggal di HUKM..
dibawa balik ke Bandar Tun Razak...
Dimandikan di Surau Asyakrin...
Dan disemadikan di kubur Kg Cheras pada pukul 11.am..

hmmm...xde apa nak kata sgt...
now aku life update dari rumah mertua at semenyih...
nak rehat sekejap...penat lar..harini panas sgt,.,,,

so kita yang tinggal nii..beringat lar..
kematian itu berlaku bila2 masa sahaja....
Al-Fatihah buat si Arwah...
Semoga Roh nya dicucuri Rahmat..
aminnn....

p/s: n3 yang lain akn ku update esok...today cam malas...sebabnya penat..plus internet kat umah aku cammmm cinaaaabbbooonnnnnn..xbaik2 lagi..almost sebulan..memg nak kena org TM ni....puihhhh....

6 comments:

CiK By said...

takziah~~ saya adalah org TM :-O hihihihi...

CikPuanMiera said...

takziah...

lina said...

salam takziah ya ann

[z@ck] said...

moga rohnya dicucuri rahmat..
aminn..

neezareef said...

alfatihah..takziah wat keluarga arwah

Lynda said...

takziah..