Pages

Tuesday, November 24, 2009

VACATION: Pantai cenang final location b4 going back

wah2... tetiba mak speaking nokkkkk.. huhuhu... ye..ni last n3 pasal langkawi ok..pas ni no more kotttt...kotttttttttt... hahaha.. ade pun best pic yang aku snap2 ke ok..

pagi2 breakfast..pastu terus check out...sebab our flight kul 1.30 pm.. so check out pun takde lar pagi sngat...around 10 lebih kot camtu...DSC_0761

terus ke pantai cenang...xde lar lepaking ke apa..just jalan2...  hmm...cantik view pic ni...hhehe..aku suka tang awan tu jer..hehhehe...

DSC_0763

aku yang cam mals nak ami pic dah...penat jadi model...

DSC_0764

beli2 lar apa yang patut kat sini..macam2 ado..

DSC_0765

ahhhhhhh..stop..!! i really kemalasan seh..amik pic pun ala2..jer..

DSC_0767

again...sigh!!!

DSC_0773

terus ke airport...dalam kul 11 lebih camtu...see barang2 yang dibeli..blom lagi dalm beg...mihahahahaha

DSC_0775

pleasssssssssee.....apa sal lar aku ni kecik dari budak berdua ni...

DSC_0777

eh??? aku nampak besar lar dari flight tu..wakkakakaka..

DSC_0778

mau pulang and will come again to Langkawi for next trip..heheheh

DSC_0781

one of my best snapping.. ok dok??? hehehe..

DSC_0788

beratur..beratur..jgn nak tolak2...mihhaa..eh tgk beg aku..MAKE LOVE NOT WAR...mendaaaallaammmm taw maksud tu...hehehe

DSC_0797

dapat seat tengah lagi..huhu..eh..we are in PINK taw..

DSC_0802

hambikkkk..3 troli sekali...mau racing taw...

DSC_0805

tunggu somebody pickup we ouls.. pergi satu kea..balik ha ko..2 keta...hahahahaa... gila lar dah overload..

DSC_0813

sementara menunggu.we ouls jadi paparazi kepada atuk n nenek... fyi, nenek baru beli spek besau tu..seeee.... dh macm artis taw uolllss... hahha

DSC_0824

papa n mama pulak hmm..cam biasalah.mau dating semedang...ehehehe

sampai around 2.30 am camtu...lepak makan..n terus balik...

maka..tu jelar citer vacation aku n family ke PULAU LANGKAWI... overall best  lar...buleh pergi lagi... kalu pergi pun.. nk repeat islnd hopping + cable car jer...sebab tak abis explore...

afte this..Mr.Shyir nak bawak family beliau pulak ke LANGKAWI..hopefully being a very good vacation again..hehhe...

p/s : okay..later aku akan update pasal citer kawen aku lagi plak..aritu tak abis update...mau ka tak mau...?? mana taw uolls yang nak kawen tu nak bajet2 camne ke..?

4 comments:

♥ QaseH ♥ said...

bajet kawen ek,,,kiter nk sevey ni,,,hehehehe

Miss Moon said...

nak nak ai suka baca citer kawen u tauuuuuuuuuuuuuuuu tambah u cantek sangat time tew akak sukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ann GreenStrawberry said...

Qaseh : hmm..rasenye ann dah buat dah bajet kahwin tu..nanti tengok kat tab link tips tu..or my wedding...

moon: wah....kak.... suka noooo..hahha..time ceh lar kato ai cantekk.. meh kita pi tadah muka kat kedai kak aini...hahhaa

Lynda said...

cantek la awak..nk souvenier.hihiihi