Pages

Monday, November 9, 2009

Oleh sebab anak diaorang comel , pic mak bapak dia pun terlibat sama

yam Ampooooonnnn!! tajuk sekali lagi tak menahan weehhhh..wakkakakaka... bukan apa..sabtu lepas duk p umah BFF mr.shyir ni..alar yang aku citer aku g raya ritu?? hehehe...

biasala lar lama tak jumpa...harus lar borak panjang kan???? hehhee.. seb baik dornag ade kat umah..anak2 deme pun ado...walawehhh!!! DSC03869

:: Adzra with Uncle Bashir ::

jom tengok aksi2 Adzra nie..huhuh

DSC03870

:: Adzra yang baru bangun tido terus mata buntang gitu ::DSC03871 :: so cute ada menatang yang cumel itu ::

DSC03873

:: fyi, dia lagi lasak dari abg nye.. huhuh.. tapi xpe kasi lasak sket..hehehe.. kalau panggil nama dia..mesti menyengeh jer..huhuh::

DSC03877

:: With Aunty Chantek - korang taw napa napa panggil Aunty Chantek Bukan Aunty Ann?? Sebabnya.. Aunty Ann tu kan cookies...lagi satu nampak sngat cam..hmmm..paham2 je lar..wakkakaak..jadi ai menDECLAIRE kan diri ku as Aunty Chantek..huhuh...apsal?? suka hati aku lar huhuh ::

ha ni lar family Adzra n Adam... ko taw lar kan napa aku letak sekali gambar mak diorng ni. haiissshhhh!!! ini atas arahan mereka eh... aritu g buat n3 pasal diorang..sekali ckap asal tak letak pic dia ngn kak eja tuh...?? whtaatttttaaaa?? ok fine...

to Abg Fahmy n Kak Eja...ain da letak dh ni...no komplen2 lagi hokkaayyyy!!!!

wehhh korang..Abg fahmy ni jugak as photog aku masa aku kawen ritu... sapa nak kawen nak quotation wedding pi mintak ngn dia..nati aku bg email..mihahahaha...

pas lepaking2 tuh..terus ke Jalan Bangi dari Maybank traning centre tu..makan mee Bandong..walaweehhhhhhhh...

DSC03878

total 2 ni.. Rm 12.50 jer ..murrah kan? hmm..boleh makan kat sini lagi..ehehehe

Auto Published: Ni hari kedua kat sini..hehhee.. permandangan maseh indah jga...best nyerr....

2 comments:

CiK By said...

tak try kat area kg abdullah baginda? ade satu kedai tu..memang mabeles la mee bandung dia..

Jasfyra said...

salam..nk tanya sket
awak mkn mee bandung tu kt ne eh?nampak sedap sgt2..saya dok area2 tu gak.mana tau leh p nanti :)