Pages

Monday, November 9, 2009

Percutian yang penuh dgn experience dan akan repeat semula

Hye korang... Aku skang ni bersiaran dari tempat percutian tue ..
Xsangka aku dapat experience yg sangat2 best ok..
We ouls sama2 enjoy.. Dan akan repeat ke tempat ni balik utk yg lebih extreme..

Mihahaha.. Gambar melmpau byk.. Beriban.. Tu pun nk kena resize pic dulu baru boleh kasi publish kat uollsss..
Rindu nk tgk kesengalan weoulss x? Fuhhhh makin menjadi sengal tu..

Arini last day kat sini.. N will back at noon..maw bershopping lagi ni.. Huhuhu..

See uolls esok insyaallah...

Doakn keselamatan kami k...

Daaaaaaa

p/s: korang tak teka ker aku kat mana ni????? Haiiyyyyaaaa

3 comments:

ciare (^_^)v said...

alaa kang kalo teka mesti salah..hihi..sbb kite bukan kaki melancong..tak pandai laaa...

okay2 i try eh..
1) langkawi
2) sabah@serawak
3) errr pntai timur xmgkin sbb banjirs...

haishhh kat mana ni an...i rindu resepi2 dan kelas makeup u T___T

lina said...

bali

illa said...

tumpang lalu..aku teka..
Redang island..

dpt adiah tak????