Pages

Thursday, November 12, 2009

VACATION : Cable car itu indah permandangannya...

pas jer ke Makam Mahsuri tu..next destination adalah CABLE CAR...

walawehhhhhh.....best gilossss i tell u...teruja mak ok... yelar...mmg bnyak kali ke Langkawi ni..tapi tak pulak ke cable car nie..dan kali ni adalah wajib kena g...syiokkkkk oooooo.....

 

Info Cable Car :

  • Location : Langkawi Geopark
  • Open Daily from 9.30 till 6 pm
  • Fees Entry : RM 15 for Adult with MyKad
  • 750 meters above sea level
  • Nearest to Telaga Tujuh
DSC_0136

okay..korang nampak pic ni...time aku dah kat kaunter tiket cable car tuhh... buleh plak Mr.Shyir n Angah menyinggah kat ulaww niee..  seb baik mak takdok..kalu tak....larrikkkkkkkkkssssss!!!!

DSC_0138  Senior2 naik dulu...we ouls berempat kat belakang tunggu next gondola...

 DSC_0142

wah...buat2 focus gini plak.... awat muka sememeh hang ni ann????

DSC_0147

View beach...walaweeehh..teruja ok....seriau pun ada..sebabnya tinggi gila...tengok bawah..sayupppp je weh... tapi sket pun tak goyang..siap leh diri2 lg ok...wakakak... DSC_0149

tetiba weouls bayangkan..kang hujan ke apa..terus kena stop kat atas nun...makkkkkk!!! takooottt oooo.... DSC_0157

masa ni kat pitstop platform yang pertama...turun ramai2..dok amik2 gambor... DSC_0162

wah..terserlah tuhhhh..mihahahahahhha DSC_0168

romantik disitu..mihahahahaha.... (yang kita berkhemah kat sini nak tak?? wakakkaa) DSC_0175

haaa..baru ada pic Mr.Shyir..kalau tak..dia sajork yang pegang itu camera... DSC_0177

pitstop no2...yang ni pun best gilo...sojukkkk....kitorang duk terpikir..camno diorang bawak naek barang2 duk buat keta kebel ni ha....huiiisshh..amazinggg..tabik sapa yang buat niii DSC_0180

my lovely mom... korang tak taw my mom camne kan??? korang tunggu je lar..aksi2 beliau... DSC_0185

berada di puncak sanunnnn... DSC_0186

baru 700 meter...huh..whatahellllll...??? DSC_0188

My hot photog DSC_0194

view dari atas ke bawahh DSC_0196

pls dear jangan wat hal duk panjat2 gini...mihaahhah DSC_0197

seeeee...againnn...amik feel katanya DSC_0205

we are paparazi... 2 hot seleberiti yang sedang berdating DSC_0207

ha....ni dah start daaahhhhh...korang nengok lar dorang ni...mak aku pun sama nie.... yang aku tukang amik gambo ni..duk baring2 dh kat lantai nak amik angle camni punye pasal.. DSC_0208

gila havooooccc kitorang kat atas ni...orang2 lain tu duk usha jer apa kes ngn family kitorang ni..wkakkakka.ko tengok..kaki aku jer yang masuk..tandanya aku ngah baring lar tuh DSC_0212

tak cukup ngn tu..atuk nenek pun terjebak sama...wkakakakkaa...sporting sehhhh DSC_0213

ha...korang dah lama kan tak tengok kesengalan kami berdua kan...amik niee.. DSC_0214

ni lagi...huhuhuh DSC_0215

also dis...aksi apa pun aku tak paham...yang penting heppii..hehehe DSC_0216

3 beradik yang havoocccc... tak peduli kan orang pun.. DSC_0217

view from puncak DSC_0223

okay ni pong menarikk..sebabny...sesuka hati jugak dok lompat2..haaha..2 cina kat belakang we ouls tukan siap kata VERY NICE...mihahahhaa...agaknya dah tengok kitorang dah macam berukkk.... ate..semua pakai baju MOONKEYS... dah adik beradik lar kot..wakkakakakka.. DSC_0226

tunggu turn kena beratur ok...so bila naek tu ikut turutan no lar...DSC_0229

cubaan dari atas.. DSC_0234

tetttttttttttttttt...ha kan dah ada pic luc** kat sini.miahahhahha.....kami adalah GOMOX...miahhaha DSC_0236

dah sopan sket... DSC_0237

wahhh...feel di awangan...ecececece DSC_0238

me with BOD of Moonkeyspartner.. DSC_0239

usha belakang skettt....

masa ni nak turun dah

DSC_0243 amikkk...aku sajikan dengan pic sengkuang...huhuhu..bes gilosss weeehhhh....turun2 terus beli..nikmat gila...kadang2 tekak aku ni dah nampak makanan tu terus beli..tak pk dah...huhuhu apa nak jadi lar...

 

lepas jer kat cable car ni..terus ke beras terbakar b4 check in... beli2 sket.. g lunch jap..terus check in..hmm... we ouls check apt kat kondo istana tu..alar we ouls kan ramai..haruslah kondo kan..miahhahahaha...

 

dah check in sume..rest2 jap..bukan rest tapi tido..wkakakka... pas maghrib kuar g makan plak...sekitar2 town jer...

 

p/s : amacam..masih mau teruskan n3 langkawi?????

5 comments:

♥ QaseH ♥ said...

best sangat ek ann,,,masa kiter g bln 8 ritux leh naek cz angin kuat,,,

sedey owh,,,

cik EPAL said...

waaa...bestnya..cuti cuti malaysia..hehehe ;)

This is Mine said...

ULAR!!!! ULAR!!!
weeee~
sonoknye... :)

Ann GreenStrawberry said...

Qaseh : haah...best sgt... awak kena g lagi nati ok

cik epal : yup2

TIM : euwwwww....

neezareef said...

seb baik ko x focus gambo pak panjang tu..eii geli akak..

anne..ko berisi skit dah yer..hehe...takpe2 ..asal bahagia