Pages

Tuesday, November 24, 2009

Lunch dengan burger musim

semalam sebelum aku demam tu..lunch kat mcd dgn Mr.Shyir..almaklom ar..bini dia ni pulak..pantang kena ajak jer..mesti nak jer..adoiiii..musnah diet ku..hohohoh...

DSC03953

cam biasa,,semua orang dah maklom yang burger Prosperity ni dah kuar kan.? kali ni awal pulak kuar..selalunya dalam bln 1 or nak dekat raya cino kang..sebabtu lar dipanggil burger musim...hhaha tapi takpelah...ok lar tue kuar awal.. hmm..  IM LOVIN IT lar jawap nye..hahahah.. hambik 2 set ko..seb baik lunch hour..murah sket...

DSC03954

sedia maklom juga..yang hubby aku ni mmg lar..suka2 dia jer...skang ni aktif pulak dia kat blog ni.. over yekkkk...!! dulu kemain lar tak suka aku berblogging..skang ni..rasakan..hahaha... dgn izin dia lar aku dapat terus berblogging..hohh..banyak support aku ni taw.. sket2 tanya..tak nak amik gambar masuk blog ker? wahhh.. dah pandai taw... gila glaammmmmss uuu....

DSC03955

awat mata terbeliak tu ann ooiiiii...!!! eh2..baru perasa mata aku besar eventho tak pakai eyeliner..hehheee... burger tu plak selalunya aku tak leh abis..kali ni licin..petang tu terus demam..wakkakaa..pedas nye hal...eh2..tak boleh kata gitu..sakit sebab Allah yang bagi sakit.Baik pun sebab Allah yang bagi baik..tul tak?

DSC03956

dia pun nak...adooii.. xpe2..isterimu rela...hehhehee...

so those yang tak g merasa makan prosperity yang baru tu..sila2 lar ke Mcd yang berdekatan anda...huhu...

p/s : lunch hari ni kat mana pulak..adakah mamak? or kfc?? makk aiihhh..selera ko ann...camni badan tak cam tong drummm..plisssss..

5 comments:

lina said...

wah prosperity burger..dinner mlm ni harus...

- Suraya - said...

bestnya....

Ann GreenStrawberry said...

lina : yeyeye..bukan harus lagi dah..Wajibbbbb

suraya : ha,,apa lagi...beli ler..hehe

ciare (^_^)v said...

sedapnyee...dah kuar rupanye prosperity ni..nak melantak..yeayy =D

Ann GreenStrawberry said...

ciare : cepat2 terjah mcd hokay...