Pages

Monday, November 30, 2009

BBQ bersama Family In Law

tengah hari raya haji tu g tesco beli barang2 BBQ tu kan.so balik dah prepare sume..lepaking2 je lar...tunggu after maghrib..adik2 ipar lelaki setup pembakar sume...DSC03995

mula2 mesti lar muka tuan tanah kedaung ni dulu... huhuh..sngat tembam dan mempunyai bola pingpong di pipi beliau...miahahhahaa

DSC03988 yang jadi pembakar adalah suami ku serta adik2 ipars lelaki.. while we ouls tunggu yang dah masak je k..huhuhuh...DSC03993 see..beriya jer suamiku ini..mencereeh lar poluh tu..huhuhuDSC03994  antara menu...ayam, daging perencah sate, sosej n kentang black paper bakar..

DSC03996

with adik ipar yang bongsu..

DSC03997

ni lar diantaranya..sangat sedap dan nak lagi...buleh gitu...layan makan ni sambil tengok nur kasih...

 

eh..sure uolls tengok kan..? ending yang menarik..hoyyeeeaaahhhhh!!! pasni takdelar tercongok depan tv ari jumaat jer... hhaihihihi.....

 

p/s : hmmm...arini bz kemas opis..wat account yang pending...dush2...pale pening sudah...

5 comments:

aDieyZa said...

kak ann, mana ada kak ann tembam.. kak ann cute!

Ann GreenStrawberry said...

adieyza : hmm..xde eh..? uhuh..maceh2...kerna kata ai cute lagi eventho dah macam mak orang..wakkakakaa

♥ QaseH ♥ said...

somel la ann ....

x bam2 pun,,,,

lina said...

betul tu ann, sy pun buat BBQ gak...mmg best

Ann GreenStrawberry said...

Qaseh : blom bam2 tapi akan bam2..hahahahha

lina : yezzaa...syiokk kan