Pages

Monday, November 30, 2009

Bersantai Di hari raya aidil adha

    salam isnin uollssss.....camne raya korang?? hmmm..meriah tak...aku punya biasa2 saja..alar tak de lar cam raya puasa tu kan..tapi boleh lar...sambut lar jugak...Nabi Muhammad saw pun kata..raya haji kena sambut lagi meriah dari raya puasa..tapi masyarakat kita pulak sebalik nya..ye dak..takpelah...janji raikan lar...

 

so,,raya kali ni..balik ke rumah mertua...seb baik dekat jer..tak lar berkejar nak balik awal ke apa kan..hmmm..u know larkan..seremban semenyih bukan lar jauh pun..mihahahhahaha...

Copy of DSC03971 ni adik2 ipar perempuan..yang lelaki malas nak amik..huhuh...

xde xtvt apa pun...pagi2 siapkan makanan,..tunggu yang lelaki2 ni balik solat dulu.then baru makan...so pas tu biasalarkan..menggedik amik2 pic jer..huhuh...

DSC03972

ok stop!! jangan tanya apa2 aku kat sini...aku paham tu k..ni semua camera trick je tu...mihahahhaha...owh..baju adalah recycle jer raya lepas..hahaha...

Copy of DSC03974

pastu kami menubuhkan kempulan nasyid...mihahahha.... see..terbaek kan..aku jadi vokalis..ceaaaaaaaaa...poyos disitu..    Copy of DSC03984

dan suami pulak..uolllss sedia maklom lar kan..malas nak citer.ni pun secara terpaksa mengambil gambar...

Copy of DSC03986

ni adik ipar no 6..ShafiQah Shahira

Copy of DSC03987

ni nombor 5 - Summaiyyah Shahida

DSC03968

ni no 8 - Faten Munawwarah

 

now u know lar..berapa adik beradek ipars ai kan..? huhuhuh... ada lagi yang atas2 tu..malas je aku nk citer...wah tetiba malas...uhuuhuh..

 

tgh hari tu plak..aku kuar ngan adik2 ipars ku untuk shopping barang BBQ malam tu pulak..ni nati aku citer k....

 

p/s : hmm..maseh lagi kesihatan tak mengizinkan..batuk2 yang melampau berserta sakit kepala menjelang petang...

2 comments:

ciare (^_^)v said...

wuaaa blom sehat lg ke ann? da g klinik? doktor ckp ape? moga cpt sihat :)

Ann GreenStrawberry said...

ciare : tak g pun...bukan pe..sakit nye cam biskut..kejap ada kejap takde pulak..tu yang cam..malas nk g...hmmm...tgok lar...tak ok lagi mingu ni pi klinik jugak