Pages

Friday, August 7, 2009

signboard


Salam Jumaat uolssss......

seee dah jumaatkan arini..
makanya malam nati terpacak lar signboard2 ni dijalanan..
eceehhhhhhhh!!.. yang tukang pacak cuzen2 lelaki aku lar..
xkan aku plak yaang kena buat kan?
okay2..bg sesapa yg nk g umah aku ni ..
sila ikut signboard ini...
klu ade simpang yg takde signboard ini..
makanya jalan terus jer..
sebab takkan lar aku nkletak setiap simpang traffic light tukan..
dah lar byk traffic like..
jadi aku selang selikan jer..
harap maklum...

so sila ikut signboard..kang meraban cari umah aku..
tapi kan..persoalannya...adakah org dtg nati..
hmmm..jawapannya..insyaAllah..hehhe..

hmmm..dan malam ni yg debar2 ni..
hikssss..malam ni jugak aku akan menjadi isteri kepada Mr.Shyir secara SAH nya..yeaaahh!!
i love u abanggg...mwwaaahhh...bimbing lar isterimu ini dengan baik..insyaAllah..aminn..

dah tentunya..esok sanding..sapa2 leh dtg..silakan nyer..nati aku leh jumpa korang kan..hikksss..
semoga Majlis ku ini berjalan dengan lancar dan diberkati..Aminnn..doakan aku ye kawan2...

utk pic2 aku nati..aku akan upload lar later..tu pun klu ade masa k..
wahhh...aku rindu berblogging ni nati..ceaaah...agak2 kat umah mertua ku nati buleh wat n3 tak..buleh2 lar kan...i pinjam pc adik ipar i,..mihahahhhaa....see..dah kawen pun pk pasal blog lagi..apa punye pengntin lar ni..ni namanya..gilo blogging...hahaha..sila lempang...

p/s : utk yg berikut nya takder n3 kot weekend ni..sbb tak wat auto publish pun..tapi jengok2 ar Pn.Ann GreenStrawberry nie...hiksss

6 comments:

Lynda said...

selamat pengantin baru ann

miss hirose said...

Selamat Pengantin Baru..

ciare (^_^)v said...

dup dap dup dap...:) selamat pengantin baru laling...jgn nebes2 :P

mAr@ZiEy said...

Selamat Menyambut hari bahagia..

Selamat Pengantin Baru..[ucapan utk esok..hehe]

mrs.edy said...

ann da mao kawen yea..
buat2 tak tahu..
[ayat org jelez..]
ann..kite ta boley g umah kamo ler..
kite demam..sory yunk...
smga korang bhgia hngga akhr hyt..
amin...
pesent kawen totap adoo..hihihi

Ann GreenStrawberry said...

untuk semua diatas..thanks atas ucapan korang..nati ann update ok..now dirumah mertua..tapi ann bawak lappy nie..malam2 sket ar mau update..hheheh