Pages

Wednesday, August 12, 2009

upload sket lagi pic wedding


salam readers ku semua..
maseh tertunggu aku update pic wedding ker?
miahahhha...weh bawak lar bersabor.
aku ngh kumpul2 kan gambor nie...macam2 weh.
byk no photog aku nie..hikksss...

ni aku upload sket je lar...
dan pic2 ni di edit oleh potog kak moon n photog Mk Fahmy
ade lagi yg blom edit..phoyog nas n photog jay....
tu pun aku copy..
pic2 ni kredit to kak moon..ku curiksss..
larriiiiikkkksss mati lar aku camni..hahahaah
kak moon ampon!! nak pic lagi..alalalalalla
*edited by Mk Fahmy
*edited by kak moon
*kak moon lagi
*kak moon
*dan kak moon lagi...erk..camera abg sutan n zaimi mana plak..huhuhu...
outdoor by kak moon abg sutan n zaimi..

erm..agak2 korang nak tengok lagi tak pic best2..? klu nk aku tempek lagi..klu tak aku simpanwat simpanan aku jer..hahhaa..well nati aku bg taw camner budget aku utk semua2 nie..sgt berbaloi2 ok..

p/s : aku nk wat n3 yg betul2 kena tgu gambar dari OP aku tuh...xper..aku tempek apa yg ade dulu lar k...utk hasil kerja kak moon n crew..plus Mk Fahmy tu aku akan bg taw later...

8 comments:

Lynda said...

cantekk nya

m'Z faRa.. said...

pat tambah ag ann....
heee...:)

Miss Moon said...

dari sutan n zaimi lom upload agi ...habih la lebam mata tgk beribu ribu gambooooooooooooooo

Ann GreenStrawberry said...

lynda : huhh..tQ

fara : sabo ler...

moon : huhuhuhu...lebam pun leam ar labu...hihihihi...

ciare (^_^)v said...

wowweeee sgt cantekkk....=D

Ann GreenStrawberry said...

ciare : thnk u...

~ceRRy beRRy~ said...

sama padan la korang ni..
suke tgk :)

miss hirose said...

eee cantiknyeeeee...