Pages

Tuesday, August 18, 2009

journey to Sg. Besar

wassup..wasssup..!! ayyy yo!! im back...
wah2...kembali sudah heheh..cop...mau kasi salam sket...
Asssssalllaammmuaallaiiikummmm...!!!!!
sila jawp plssss..hehhehe...
ari khamis tu kan aku ade update pasal aku nk pi balik sg besar kan..
ye...itu lar yang aku nk citer kan skang.kena plak ngn title aku tu kan..hehhe..
hmmm..sebelum tu..semlam aku tak update sbb aku cootiii lagi..
tak larat weh nak g kerja...sbb dari khamis tu byk wat kerja kat kampung...
lagi pun semalam aku p hantar adek aku demam p klinik...

so back story...ari khamis tu..aku pi hantar baju malam berinai tu kat puchong..
then lunch ngn my auntie kat sana sekali...
later terus shoot balik umah mertua cuz mau pick up beliau balik kampung bersama..
gerak around 5.30 pm..mmg time peak lar kan..
sungguh kereta itu bnyak..wtf aku buat ayat gini..?? hahhhaa...
but otw to..sgt lar ngntuk..dan aku duk belakang ye..
cuz mak mertua ai di depan..bg laluan sket...hhehehe...
sambil adik ipar bermanja2 dgn ku..wahhhh!! gitu ler..
suddently kan..ai rase mata ai..cam kabur...what????!!!...mr.Shyir check2..mata daku dah infected virus2 benci..huhu..dah merah..ishhh..adakah sebab lens yg aku pakai tuh..hoh???? ke sebab aku p dekat ngn anak buah aku yg sakit mata itew...??? perggh!! dah lar otw balik kampung..nak jumpa sedara mara lagi...adeehh!! sudah nya..masa sampai kat k.selangor..terus cari farmasi...letak ubat dan2 tu jugak..alhamdulillah sket2 mata tu ok..yahooo..!! syukur sgt..Allah bg kita sakit n Allah juga bg kita sembuh..betul dok..??? ilyke...
mase beli ubat tu..beli mask sekali..terus pakai..chewaaahhhh!!! suka taw..feel2 cam nk rompak orang dua laki bini ni..hahhaha... later biler gerak balik..singgah makan jap kat sekincha tuh...n teruss zass sampai umah EMBAH...aka nenek lar kan..tu dlam Jawa ler...ahakss!! around 10.20 jugak lar smpai..kemas2..terus zass jugak titon..sudah penat ooooooooooo....

next story plzzzzzzzzzz.....

p/s : pes time weh balik kampung mr.shyir..sebelum ni aku lalu lalang je kat area kampung dia nie...rupanya jodoh ku di sini..hihihi

4 comments:

mAr@ZiEy said...

Sis..sudah mkin cun melecun ek lps da tukar status ni..huhu

Ann GreenStrawberry said...

maraziey : erk?? yeker? hmmm..xpasan lak..mihahaahah

miEz haNeM said...

bestnye jalan2:)
take care dear:)

Ann GreenStrawberry said...

miez hanem : hehehe..ok2