Pages

Monday, August 10, 2009

sudah kembali ke Dunia Blog


jap..jap..jap...nak jerit nie...
YEAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHooooooooooo!!!
sambil melompat smpai ke bulan..xde ar tipu..hhee...

Salam Pagi Isnin buat Uollsss...!!!
aku dah kembali ke Dunia Blog sebagai..
jeng..jeng..jeng...
Cik PUan Ann GreenStrawberry..
hehehehehe..
nape masih ade cik???..
sbb aku blom ade anak..
buleh gitu statement aku..?? mihhahhaha..

seeee....Isnin lagi aku dah berblog..
rindu weh kat blog nie...
aku nie seboleh2 curi2 tengok blog2 korang...
dah kemaruk punye pasal..
hhahahhaa...cam tak leh pisah plak...

hmmm..nak wat ucapan sket buleh..

1. Tahniah sbb aku Dah jadi CIK PUAN..
2. Thankx to all rens yang datang..sorry klu2 ade kekurangan tu mintak ampon yer..
3. Bagi yang dah update blog pasal wedding aku tu pun thanx jugak...laju je kan korang..bagus..!!
4. Sesapa yang tak pat datang tu takper... hadiah kasi pos..cewaahhhh mintak hokay..siot je pengantin nie..mihahhahaha..
5. Alhamdulillah Majlis berjalan dengan lancar..

okay..nak taw aku on9 kat ner skang..????
op cos diumah mertua..semalam majlis lelaki pulak...
so aku sempat wat n3 jap..supaya aku tak ketinggallan hapdet blog ku ini.mihahahha..
agak2 korang mak mertua aku marah tak aku uk lepak menghapdate blog demi korang...??
hhehhehhe..durjana punye menatu..bla..bla..eh2..tak2..beliau tak kat gitu..
semalam n pagi tadi aku dah pulun kemas kat bawah...
ni pun nek kejap nk cek email..wah cek email ye tak??
btw..ni 1st mr.Shyir duk sebelah aku..tengok aku update blog nie..hahaha...
wat mase ni no honeymoon...bnyak menda tak setel..so setelkan dulu..
khamis ni ade kenduri lagi belah umah laki,,astu kat kampung dia plak..
pengantin amat lar fenat harap maklum..kenduri 7 hari 7 malam hokay,,,!!!
ahahahhhaha...

okay2..tak nak mengkerepek..oppss!! merepek daa...
meh ak saji kan korang tudung saji...eh silap lagi..
almaklum..pengantin dalam mood kawinlagi..hahhaha..
sila muntah dnegar statement aku nie...puiihh..puihi,...cam gitu ler k,..
hihihihihihihi...

tak..aku nak saji kan korang gambar aku mase nikah...
tapi aku letak satu je taw...ihihi..
later2 aku update lagi taw...
hohohohoho...



okay2 tak nak ngarut lagi..aku letak best shot dari camera adik ipar aku dulu..malam berinai..hhehe
purplelish..tetiba..huhuhuh...

nk pic lagi..sabor..klu nk lawa2 tgu official photog aku bg...
sbb shot dorang lagi lawa2..
yg aku letak lepas2 ni nati..yang unofficial punyer..
so mana best shot dorang je aku amik..
cuz aku ade 7 photog camera gabak2...
hoiii..takut nokkk...cam artis..!!
sila muntah lagi sekali..
hehehhe

p/s : curi2 buat n3 utk uolls taw...kasi belanja ini pengantin..ehehhehe

8 comments:

~ceRRy beRRy~ said...

wahhh..
cantikla ann..
sama padan..suami kamo hensem!
hehehe...
haippp!! suami kamo tuh!! heeeeee...

wahhh.. 7 hari 7 mlm..
ish3..mst meriah sgt2 kan :)

ciare (^_^)v said...

mesti sdg berbahagia kannnn..wink2 ;)

erm ape2 pon selamat menjalankan ibadah seorg isteri...skrg ni suami 1st dlm keadaan ape skali pon...cewah :P

smoga kekal hingga ke akhir hayat...dan sampai ke akhirat kelak..aminnnnn

pstttt..ciare pon gila belog jugak ms kawen dulu...hehe..

miss hirose said...

selamat pengantin baru..
waa cantiknye pengantin..

Miss Moon said...

waaaaa laju nyer pantin nyer update bloggggggggggggggg

hahahhah tocei ain n bashir ...we olsssss had a very gud time amik gambo kowang berdua ...

nantikan gambo nko yg cun melecun nanti ek ..one akak dah upload akak bagitau ain dolu

khaiza said...

selamat pengantin baru ann..pengantin sgt cantik dan sepadan..Tak sabar nak tgk gambar pengantin..cepat upload..hehehe

faizah said...

u look soo sweet;p. baru 'ter'baca blog awk. nice;)

chipsmore said...

waaa...da jd pengantin da ye...
samat pengantin baru...
moge kekal hingga akhir hayat..
moge dapat anak yg ramai..hehe ;)

elmesara said...

tahniah sahabatku ain.. sedih plak ak rase..sedih gembira ko tau..cmni rupenye perasaan sorg kwn yg tgk kebahagian kwn die.. to mr.syir..make sure tak a gud care of my lil fren yg sorg ni.. cpt2 bg anak ak geng tau...leh wat team junior plak..haha..
weh..serius tu..ak rs nk meleleh air mata bc post ko ni. ak doakan korg bahagia ke akhir hayat k...hapy sgt dpt tgk kwn ak hapy.. .. waaa...besnye... rindu kt hubby ak..x aci tul..hehe...
gud luck 4 ur new life!!!

p/s:yg kaler pink tu agak labuh sket, ko adjust la sdiri k.. tu je yg smpt ak capai.. suke @ x..ckp sukeeee!!!! hahaha