Pages

Friday, August 7, 2009

Sticky Mode : Perhatian Semua..

Salam Semua...

Disini aku nk wat pengumuman sket.... rasa2 korang pun taw kan? kan? kan?
erk? nak ckp ke tak ye...tak cakap buleh...
alar ckp je lar kan...ehehheheheh....

testing..testing..ehem..ehem....

Dengan ini..Saya yang bernama Ann GreenStrawberry (Bukan Nama sebenar heheh) memaklumkan kepada anda semua..bhawasanya anak bulan..eh? eh? eh? bukan...bahawasa nya akan bercuti mulai Rabu ini bersamaan 5 Ogos 2009(tarikh islam nak tak..? uolss cari sendiri lar k..) sehingga 16 Ogos 2009.. dan saya akan bekerja semula seperti biasa pada 17 Ogos 2009, Isnin... Tujuan cuti adalah kerna aku CUTI KAHWIN...hehehhehe..yahoooo..!!! lompat2 sket..toink2..eh? tak bole2..kena behave..kan i pengantin..mihahahhaha..

pasal blogging ni aku akan keep buat n3.. tapi klu ade masa..ada paham..ye! kat umah ade tenet..tapi ada masakah untuk ini semua..hmm..mungkin lepas setel sume ada masa lar kan... mood2 cuti pun aku buleh berblogging lagi..hehehhe..apa adahal jah... hmmm.klu sesapa nak terjah blog ni silakan..aku ok jer..heeheh..

ada satu annoucement lagi nie...

bagi reader2 yang aku tak bg kad tuh...sorry sgt...means bukan tak jemput uolls kan..aku nak jemput lar...kad dah abis weh...amponn..!! tapi invite on9 pun kira ok lagi kan?...yes!! aku menjemput semua readers2 aku (ade readers ke weh..alhmdulillah..thanks uolls) hadir ke Majlis Perkahwinan Ann GreenStrawberry & Mr.Shyir pada 08 OGOS 2009,Sabtu..bertempat di Senawang,N.Sembilan.. (tak boleh letak alamat sesuka disini).... sesapa yg nak dtg buleh datg..make sure nt g kat aku pastu bg taw uolls blogger..(wahhhh..perasan lagi disitu..tolong wehh..pemes sgt ke ko ni Ann..Dush..Si penulis sedang melempang Diri Sendiri..mihahaha) eh...klu betul korang nk hadirkan diri apasalahnya ke kan... tak taw alamat..email aku yer... ain.bashir@yahoo.com.my nati aku send lar kad aku kat korang via situ...

last but no least..hope Majlis aku akan berjalan dengan lancarnya..dan di berkati oleh Allah swt juga dijauhi perkara yg tidak baik..amin.... apa2 pun..xtvt berblogging aku..insyaAllah akan berjalan dirumah..tu pun klu ade masa..

rakan2 ku... i want to meet uolsss... hehehhe...

p/s : lepas ni jadi Puan Ann GreenStrawberry...wahhh kelas uolls..

16 comments:

ciare (^_^)v said...

Aminnnnnnnn..insyaAllah akan berjalan lancar...


i'm sure u're gonna be a gojes bride =D

azZmie said...

amboi~ eppy nyer beliaw yg sorg ini.. smoga bhgia je.. hehe, maaf laa klu mie x dpt dtg mjlis awk.. kite keje.. tmpat mjlis u pun jauh dr umah mie.. ape pun, smoga mjlis tu bjalan lncar ok..

Ann GreenStrawberry said...

ciare : amin..berjuta amin..hehhe

mie : hmmm..xpe2..aminn jugak..

CintaKu Iman said...

hai ann..salam kenal..i m ur silent reader...wish u selamat pantin baru.....semoga kekal hingga anak cucu......t pas kawen jgn x update tau!!!

Ann GreenStrawberry said...

cintaku iman : hai..salam.. owh silent reader rupnyer..hehhe...thanks for the wish..amin..amin.. op cos!! mesti di update.. btw..jemput dtg taw..nak alamat bg email..nt ann sent..hehehe

mrs.edy said...

amin..smga korang happy..nt bg ank yg teramat rmai + syumill yea..hihihi..hnymoon ktne ann??mao skodeng..

Ann GreenStrawberry said...

mrs edy : aminn...thankx...uiksss honeymoon..ermmm..blom taw lagi lar.nati kemudian dipikirkan..heheh..oppss!! xabek o mau skodeng2..lalalala

Syarinie Amran said...

wah,seronoknyer nak kawin!!
hhe
tahniah ann :)

Lynda said...

nak nak g yea yea nak g ..ehhe..tahniah ann

Ann GreenStrawberry said...

syarinie : thanx ye..

lynda : wah ..dia yg sonot nie...heehe

azalea said...

selamat pengantin baru in advance.. semoga bahagia hingga ke akhir hayat.. nnti cepat2 upload gmbr kawen kat sini yea .. heheha

Lynda said...

ann selamat pengantin baru...tgh demam ni..insya allah kita dttg esok..tgh usaha makan ubat ni..:)

ciare (^_^)v said...

wahhh lagi sehari! dup dap dup dap =D

:: LaRa MaYa :: said...

wah wee...
cik ann dah nak kawin la esok...
selamat pengantin baru...
pasni panggil PUAN ann lak..

~ceRRy beRRy~ said...

selamat pengantin baru..
cantiknye tarikh kahwin :)

neezareef said...

slmt menjadi raja sehari..semoga semuanya berjalan lancar...

x dpt dtg udah keja kan..