Pages

Tuesday, April 19, 2011

yo.. Fahim in the house!

Yo aunty2.. ada sihat tak? hihih… fahim ok jer…ni lar aksi fahim pagi isnin semalam…kebetulan pagi tu hujan lebat after suboh tu.. dak tecik ni pulak bangun awal uk uk..

DSC06321 Amacam.. hensem tak fahim aunty semua? hihih.. ibu pakai kan fahim romper lengan panjang + legging + cap. sebab cuaca kat luar sejuk macam kat cameron highland.. huhuu.. DSC06316

Owh. fahim jugakkan aunty2… kena pakaikan bib.. sebab fahim suka men air liur.. sampai basah baju fahim.. hihih.. Fahim nak berdiri je.. nak tengok2 kat luar kalau dalam kereta.. besh taw…DSC06317 SAmpai umah nenda.. Fahim nmpk ada aunty aween.. dia dah pnadai jalan….

DSC06319

Abi n ibu nk g kerja… fahim tak suka lar. tinggal lagi.. fahim suka jalan2.. DSC06320 yee!! nt ibu kata nk beli mainan… hihii..

hampoi anak ibu ni.. kemain dia ek… nak ikut sangat ibu g opis kan.. ye. hari ni fahim ikut ibu g opis… Nenda ada lunch date ngn tokpa kat Klana resort.. ok nenda..enjoy your food…

1 comment:

asna cute said...

comel betul la fahim.. mcm ikut muke akak jer hehe ;)