Pages

Monday, April 11, 2011

Too Busy.. thats Why lar..

Yup!! saya teramat2 lar busy buat masa sekarang
Banyak perkara yang nak diselesaikan.
Semuanya berkaitan dengan kerja kat pejabat ni.
Nak kena target sales nok..
kena push itu ini.. fening mak..

by the way. banyak benda nak cerita..
tapi tunggu lar kot2 nati dah free baru i active semula..
Fahim? budak tecik tu dah banyak mulut..
sampai tido pun nak bercakap je.. ahaks!!
video dia banyak cakap nati aku upload.. hehe..

chiowww semua..

eh.. jap.. nak request apa2.. mostly pasal nak quotation holiday mana2..
please email me at ainrozilah@live.com

daaa..

1 comment:

Ciare Baha said...

nak quotation holiday ke Melaka 3 hari 2 malam boleh tak? :)