Pages

Wednesday, April 18, 2012

Reward untuk Fahim.

Keluar hospital jumaat tengahari.. then sabtu after zohor kuar lah bawak fahim jalan2.. lar Jusco je pun.. lagi pun dah terperap kat spital tu lama kan... so kasi enjoy siki fahim.. dapat jugak ibu shopping2.. hahha 

  
apa2 kasi isi perut dulu.. dah tengahari pun... makan kat delifrance.. oklah.. beef lasagna dia tk lar muak cam kat SR tuh.. huhuh
 Masa kami makan fahim tido.. dah setel makan tetiba dia bangun pulak.. oklah.. order kids meals punya..
 since dia dah ada selera makan semula.. makan memang banyak.. then nak makan sendiri pulak..
 terpaksa tunggu dia makan sampai habis..
 lama nak habiskan.. xpe ibu abi tunggu janji anak ibu makan... then jalan2 cari barang
 tapi bila dah dalam trolly ni.. sesdap hati nak masukkan barang2 dia.. spender2 tu habis masuk dalam trolly..
 skang ni abi dia duk sibuk kumpul kereta hot wheel ni.. sudahnya dia belikanlah anak dia kereta hot weel tu.. padahal sendiri nak main.. hahah.. eh tak dia layan anak dia main sekali... huhuh....
dan ini lah ni anak bujang saya yang super duper manja sangat2... gedik wat pose gitu nak... hihih

2 comments:

fazitaismail said...

hii salam kenal..

sonoknya tgok fahim mkn tu..good boy!! hehe

Miss uCu said...

comelnya:)