Pages

Saturday, December 17, 2011

All about my 1st year to remember books

Salam Semua... saja nak share dengan uols semua.. tentang 1 buku ni..
memang bagus untuk kita ingat for the 1st year anak2 kita..
especially for the 1st baby.. then berikutnya...

adalah tanggungjawab kita untuk lihat perkembangan anak2 kita dari masa semasa..
Dari dia dalam perut, sehingga lahir, hari pertama, bulan pertama sehingga 1 tahun..
dan apa sahaja perkembangan anak kita dari mula..semua nak kita catatkan..
tak nak lupa walau sikit pun...

Ramai juga blogger2 yang buat entri setiap bulan mengenai anak2 mereka..
cuma bezanya antara hard copy juga soft copy... 
seronok kan cerita pasal perkembangan anak2 dari semasa ke semasa...
anak membesar depan mata... setiap inci pergerakan kita perhatikan..
kalau boleh kita tak lepas moment2 begitu..

okey.. sedikit intro.. tapi yang nak diceritakan adalah buku ini...
tajuk buku tu... " ALL ABOUT MY 1ST YEAR" to remember.
rasanya ada yang dah taw... takpe AGS share kat sini ye..
 This is the book. comelkan... semua perkembangan anak kita boleh rekod dalam ni...


 starting from this part.. due to pregnancy.. macam2 boleh rekodkan.. paste kan gambar kita masa mengandung juga scan film baby.. cute kan...
 the moment yang kita tunggu.. masa anak kita lahir.. the 1st day... boleh paste kan pic ni yang baru kuar tu... orng kata FRESH FROM OVEN... details2 semua boleh isikan...
 lain2 isi kandungan dalam buku tersebut.... 1st baby sitter siapa? pertama kali sambutan perayaan baby kita? raya ke? dan sebagainya..

 page ni.. kita celebrate anak kita.. macam cukur jambul and aqiqah.. baby shower ke..? macam2 kan..
 btw.. tak lupa jugak family tree... parents info... menarik kan?

Memang wajib ada buku macam ni.. if parents yang lagi kretif mungkin boleh buat sendiri record book ni kan... those yang tak de masa atau tak de idea nak bua camna... dont worry.. buku ni selamakan anda dari terlupa perkembangan anak2 kita..

AGS ada  juga untuk Fahim.. nanti dah siap boleh tunjuk kat sini.. skang ni masih dalam proses... nanti masa birthday party fahim boleh tengok2 balik perkembangan fahim..

owh btw lupa nak bagi tau... Records book ni juga boleh jadikan gift jugak taw... hadiah buat baby baru... selalu orang bagi hamper.. now kita boleh hadiahkan pula buku ni.. sebagai kenangan2...nice...

okay those yang minat nak dapatkan buku ni.. AGS boleh tolong dapatkan...

harga nya cuma RM 49.95 sahaja...
untuk postage tambah RM 8.00.

If nk order boleh foward email ke ainrozilah@live.com.
Subject : All About My 1st year
AGS cuba reply asap ye...
Thank You..

Jom kita buat rekod perkembangan anak- anak kita, supaya mereka dah besar boleh tunjuk dekat meraka. cute kan...


5 comments:

sharEna said...

sangat menarik =)

fikaryna said...

mmg menarik lah..pk2 kn dulu..mcm nk jugak..hehe..

deena awanis said...

comel..softcopy n hardcopy lain value dia..=)

iizla said...

bestnya..nak dapat kat mane eh buku ni??

emy emilyna said...

salam ader corak lain tk