Pages

Monday, December 5, 2011

Blogger last yang datang Birthday Yayen

 Salam petang isnin... hai orangs emua dah balik kerja baru aku hegeh2 nak update blogkan..
yelah dah abih waktu kerja baru nak ngadap blog ni uollsss,,hihi..
nak citer pasal birthday party yayen anak ciare baha ni..
dah 2 minggu lepas punya citer baru ko nak hupdate.. teruk taw ko ni ann.. coii..

ah dulik nak citer gak.. alkisah kami yang pada mula nak lar datang awal kan..
tapi dah terlanjak masa pulak.. huhuhhu.. tapi xpe.. sampai jugekkk....
teruja tau nak jumpa ciare baha ni.. kehkehekeh...
 time ni baru kuar umah.. cuaca pulak mendung2 awan berarak lalu membasahi bumi selebat2nya..
rahmattttt.. tapi kami singgah ke jusco equine dulu.. jalan2 cari barang..hihi...
tengok muka sendiri kat ipad.. hai lar anak. pandai ye kamu
 sedar2 tengok jam menunjukkan kul 3pm.. hoiii.. apa kehal acik dah lambek ni...
cepat2 kuar dari jj. sekalik hujan lebat gile nok... alahai.. dalam hati ni kalau tak datng umah ciare..
takde rezeki lar namanya... naseb hubby cepat2 amik keta.. zas terus ke TPJ umah ciare...

sekali kat depan giant tu.. banjir pula.. ha sudah gi mana sihhhhh.....

 call ciare sebab ai dah terkompius.. ahaks! alhamdulillah sampai jugak..
kul 4 kot sampai... makan2 sembang2 jap.. naseb time tu hujan dah mula berhenti..

 Ini dia kawan yayen...fahimikael yangtak reti diam..

ok. amik foto.. tengok anak2 kami.. dua2 tak mo dia.. grrrr...\disebabkan anak maknye pun pandang camera masing2.. ahahahhahahhaa..

owh.. ai adalah last blogger yang datang.... tak dapat jumpa yang lain... xde rezeki..

apa2 pun thank you mama yayen.. jemput ibu fahim n abi fahim also fahim ke birthday party yayen...

1 comment:

Ciare Baha said...

yg paling comelnya baju kita sama tema plak ngehehe :D