Pages

Thursday, July 5, 2012

Santai di rumah PD kami

Uishhh lama jugak peram gambar ni kot..
Saje je g apartment kami kat PD nun.. Kemas2 apa yg patut.. Bincang2 apa yg perlu di tukar n tambah.. Sbb lepas ni nk totally open for rent weekly..

B4 dis rent utk sedara mara on weekend.. So kamai ni if teragak nk cuti tgk laut jap.. Ke PD je yg balik dekat..

For now belum nak officially rent.. After raya maybe.. Tu pun xjamin..huhu.. Depends on bajet lar kot.. Huhuhu..

Dan bawak fahim swimming sekali.. Now dia dh pandai swim with out pelambung duduk tu.. Tp kami pakaikan pelampung tgn je.. Duk main lah kat kolam besau.. Ngasak. Janji tak tenggelam.. Huhu.. Tp pandai pulak mengayuh tu..gud job son! Nt kita swimming lagi k..

Petang sikit g pantai tgk sunset.. Cam biasa.. Si fahim mana reti diam. Berlari2 dia.. Fuh.. Mcm2 budak ni taw.. Layan kan aje.. Huhuhu

So short holiday kat apartment sendiri..
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

1 comment:

atty's said...

beshnya ann ada apartment kt pd