Pages

Wednesday, January 23, 2013

Motivasi diri dengan buku ilmiah pula..

Salam semua.. salam maulidur rasul untuk semua.. esokkan maulidur rasul.. haihh semua pakat cuti ye..

Hmm.. sejak2 ni aku suka sgt buat investment kat buku2 motivaai diri.. sbb mcm best.. klu g mph tu.. rasa nak beli je semua.. tajuk buku pon best apa tah lg isi dalamnya penuh dgn ilmu yg best juga.. secara tak lansung.. kita tau tentang sesuatu yg kita tak pernah tau sebelum ni kan..


Tuhari g mph nk cari buku lain.. then jumpa yg lain plak.. sambaran pertama.. buku nama2 islam.. almaklum nk cari nama utk adik baby dlm peyut ni ha.. then cari plak buku abc tuk fahim.. nk byr tu lalu kat best seller nmpka poket book wanita paling bahagia.. hmm apa lg.. sambar je lah..hihih



Yup.. buku ni mmg best.. sape baca buku jgn bersedih tu.. sama lah cam buku ni.. cuma dia compact kan..supaya senang nak carry ke mana2.. ayat2 dan isinya mudah difahami.. alhamdulillah buku ni dapat mengajar kita erti kesedihan n kebahagian sebagai wanita.. pendek kata tak perlu bersedih sgtlah.. ada masa.. try cari di mph ye.. rm 10.00 je.. murah tp bagus.. mmg motivate sungguh..



Yg ni plak investment kedua.. haih. Patutnya nk tgu bulan depan baru beli.. tapi xmenahan la pulaj. Tajuk mengoda sgt.. satu utk hubby 2 lg utk me n huby sesama.. yelah... dalam rumahtangga ni perlu juga kata2 semangat atau tips yg penting utk kebahagian n keharmonian rumahtga.. best jugak.. dlm masa yg sama.. kita tau kelemahan kita sbgai suami isteri yg kita terlepas pandang pun sebelum ni.. its good to improve better than never right..

Jadi.. tak salah rasanya nk share ngn korang buku2 camni.. tu semua utk kita motivate diri dalam meningkatkan sahsiah diri kita juga.. owh. By the way.. semua buku kat atas xsampai rm100 pun.. hikhik.. sgt menjimatkan..ok lah.. see nezt entry.. doakan aku rajin buat entry lg k..

Do like page fb : jubahmekah.com

posted from Bloggeroid

2 comments:

__✿HARISA✿__ said...


❤ Assalamualaikum, tuan owner , saya nk mintak izin tumpang promote sikit ya.
Wahai wanita, teringinkah kulit yang mulus dan gebu? Bersih dari jeragat dan kulti bercahaya? Jika ingin lawati lah blog saya! Sempena harga promosi masih berlangsung, cepat2 dapatkannya! Bagi kaum lelaki, anda pun boleh cuba dapatkan produk Vitamin C saya. Jngan segan2 ye. Segala pertanyaan akan dilayan dengan mesra :)http://qistinaharisa.blogspot.com/

Maria Rajab said...

meh nak pinjam..hehe..