Pages

Thursday, December 9, 2010

Nak STOP jap!

Salam Semua... Salam Maal Hijrah...
Bersiaran langsung dari rumah..
sebab aku kerja dari rumah je skang..
Jadi suri Rumah...

Untuk Makluman semua yang bertanya2..
Sama ada aku dah bersalin ke belum...
ish!! uollss!! I BELUM BERSALIN!!!..
udah ku katakan... aku ade 2 EDD yang doc bagi..
jadi tak minggu ni.. minggu depan.. hihi..

Makanya.. korang doa2 lar aku bersalin malam ni ke..
esok ke.. kejap lagi ke..?
Biar kuar tanda2 yang drastik pun tak pe lar..
penat dah wehh ngusung perot ni..
dah semakin padat dan besar sangat..
sehingga terasa mau pecah perut ni bila orang tengok..
hahhahahaah...

Anak aku ni pun satu hal..
seronok sangat kot duk dalam perut ni...
Yelar.. Ibu dia makan macam2.. jadi dia dapat merasa sama lar kot..
tak pun sayang sangat nak kuar...
Baby... kamu harus kuar sayang... takkan nak bagi ibu bunting gajah kot...
tak sabar nak jumpa kamu ni...

Buat masa ni .. ni adalah entri last aku..
pas ni nak off atau stop jap dari update apa2..
tunggu je lar... bila aku dah bersalin..
kompom akan bagi tau punya...
sabar ye sekalian....

yang penting doakan yang terbaik buat saya dan baby..
terima kasih in advance tuk semua...
daaa..

4 comments:

NoR SuHada said...

dah nak dekat nie ann,,,
moga ann n baby selamat yaa..
moga dipermudahkan segalanya...amin

eazy n atief said...

ez ingatkan akk da bersalin
tgh tunggu pic baby je ni
semoga selamat eh kak :)
*tak ingat wish kali keberapa dah ni.hihihi.selagi belum bersalin kan

sWeEt 'N LoVeLy said...

semoga dipermudahkan oleh Nya...amin
:)

sWeEt 'N LoVeLy said...

semoga dipermudahkan olehNya..amin:)